Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pandemi döneminde insanlar evlerine kapanırken sıkça araştırılan internetten para kazanma konusunda size fikir verebilecek bir yazı hazırladım.
Öncelikle piramit sistemi denilen sitelerden bahsetmeyeceğim yani size 1 ton iş yükleyip size 1 verip kendisi 100 kazanan siteler ve yöntemler yok.

:yazı:

1) Mobil Uygulama ve Oyun Geliştirerek Para Kazanmak
Bir mobil oyun veya uygulama geliştirerek hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz hem de gerçekten yüksek rakamlar. Peki nasıl para kazanabiliriz bu işten dediğinizi duyar gibiyim sizin de telefonunuzda sürekli gördüğünüz tanıtımlar ve uygulamanın veya oyunun içerinde yapılan satışlar sayesinde. Bu yöntem çok kolay ve yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir yöntemdir bende ilk bilgisayarımı yaptığım bir uygulama sayesinde almıştım. İnternette bir çok hazır uygulama ve oyun kodları mevcut bunları alıp hiç bilmiyorsanız bile kısa sürede kazanmaya başlayabilirsiniz.

a) Tanıtım ile Kazanç Sağlamak; Yaptığınız oyun veya uygulamayı bir çok insan kullanacak ve bu insanlara tanıtım göstermek isteyen birçok şirket var.
Sizin uygulamanıza tanıtım verip tanıtımları ile daha fazla insana ulaşmak istiyorlar tabi bu durumda sizde o tanıtımlardan gelir elde ediyorsunuz. Bu sadece Google Facebook gibi sitelerle sınırlı değil mesela güzellik uygulaması yaptığınızda instagram butik sayfalarından da tanıtım alabilirsiniz.

b) Uygulama/Oyun İçi Satış Yaparak Kazanç Sağlamak: Uygulamanız da bir şeyler satarak da kazanç elde edebilirsiniz.
Sattığınız şey herhangi bir şey olabilir örn. premium üyelik, reklamsız kullanma, uygulama içi puan, oyunca para vs.

Adsız tasarım (1).png

2) Tasarım ve Video Edit Yaparak Kazanç Sağlama
Günümüzde insanlar artık genellikle vakitlerini internette geçirmekte ve internetteki iş olanakları git gide artıyor bunlardan biriside işin görsellik kısmı.
Eğer güzel tasarımlar yapabiliyorsanız bunu freelancer olarak yapabilirsiniz. Eğer güzel video editlemeyi biliyorsanız da güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Kendinize bir sosyal medya hesabı açarak oradan editlediğiniz videoları paylaşabilirsiniz yada freelancer olarak yapabilirsiniz. Eğer kendinize güveniyor iseniz Youtube kanallarına "Sizin için videolarınızı uygun fiyata en iyi şekilde editleyebilirim" yazarak iyi kazançlar sağlayabilirsiniz.

Adsız tasarım (2).png

3) Yeteneklerinizi Freelancer Olarak Kazanca Dönüştürebilirsiniz.
Freelancer serbest çalışmak gibi bir anlamı var yani kısaca internet üzerinden serbest şekilde çalışmak ve günümüzde çok da yaygın olan bir meslek haline geldi.
Bu tür işleri yapan ve işverenleri bir araya getiren çok büyük siteler var ayrıca bu işleri yurt dışı bazlı yaparak dolar olarak kazanç elde edebilirsiniz dolarında çok yüksek olduğunu düşünürsek gerçekten iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu tür sitelere girip bakabilirsiniz ama size tavsiye edebileceğim işer; tasarım, yazılım, çevirmenlik.

Adsız tasarım (3).png

4) Çevirmenlik Yaparak Para Kazanmak.
Eğer yabancı dil konusunda iyiyseniz çevirmenlik işlerini yaparak da kazanç elde edebilirsiniz. Bana kim çevirmenlik yaptırsın diye düşünmeyin, yabancı filmleri, videoları, yazıları çevirip kendinizde Türkçe olarak paylaşabilirsiniz. Bir süre sonrada artık insanlara bunlar benim geçmişte yaptığım çalışmalar diye göstererek bir çok çevirmenlik işini yapabilirsiniz.

Adsız tasarım (4).png

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
En iyisi yayıncılık yapmak.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yayıncı olmanın en önemli kuralı güzel kız almak ve shpetin iyi olmak gerisi boş

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
çok iyi anlatım olmuş verdiğin bilgiler eşliğinde kendini geliştirip para kazanmaya başlayabiliriz

Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eline saglık kardeşim ama bu devirde mantıklı şeyler tutmuyor nerde saçma zekasız seyler varsa onları yapan para kazanıyor

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
gayet açıklayıcı ve öz olmuş. bilgilendirme için sağ ol kral

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka saol da vasıfsızlar için tavsiyen varmı

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
çekiliş ve sponsorlukla büyüyebilirsin herhangi bir konuda

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
guzelmıs kaydedelım lazım olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
e ticaretten çok para kazanan var.
Amerikada bir tanesi ayda 30.000 kazanıyor

Falling is easy but it only brings you down
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben de İngilizce-Türkçe-Korece çeviri yaparak para kazanıyorum. Netflix'de altyazılar için dakika başı 4dolar ödüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
borsa vb takip etmek de olaiblir bence küçük paralarla para kazanmak da olası bayağı özellikle spekilasyonlar açık paralarda

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
klasikleşmiş bunlar, açıkçası farklı bir şey beklerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...