Uzman Üye
Örnek : Telefonumdan uygulamayı açtım yaklaşık 1 saatde 0.00.090$ kazandırdı 12 saat`de 1,85$453
Kazandırdı.Telefon veya pcden yapıcaksnız bir çok method var 1 telefondan 10 tanede aça biliyorsunuz.
Para çekme : Hızlı ve kolay para çekme yöntemleri var :
Kanıt : 12 saat`te kazandım para
Tam olarak dedin gibi oluyor zaten kimse random cıkıp para dağıtmaz dostum herseyin bi karşılıgı varhocam bunu görmüştüm bildiğim kadarıyla upload hızıını kullanarak para veriyordu benim kafama takılan şey internetimizden ne gibi kazanç sağlıyorlarda bize de para veriyorlar ben yasa dışı şeyler döndüğünü düşünüyorum uygulamanın arkaplanında
5 dolara yaklaştım zaman çekicem parayıBunu sunuculara kurabiliyormuyuz acaba ? (birde para çekme kanıtlı oluyor bu konular ilerideki günlerde para çekim videosu görebilirsek harika olur.)
kesinlikle başka açıklaması olamaz bununayrıca bundan önce bant genişliğini sağlayan h****g*** sitesi vardı ve kullanıcılarına ne olduğu malum burada sizin verileriniz ve kimliğiniz için para ödüyorlar internet bandınızın kötü kullanılması halinde internet korsancılığı yasadışı p***nografi içerikler madde kaçakçılığı doğruyu söylemesi gerekirse özgürlüğünüzu tehlikeye atabilecek çoğu şey bu sistemde mevcut sadece uzak durun
O tarz birşey zaten kaynaklarını kullanıyorhatta mining bile olabilir nasıl güvenelim ?
Bir rus programı sanırım ve böyle düşünmekte çok haklısın bende ilk güvenemedim çok şimdi indirdim bakalım takip ediyorum pek işlemci falan gpu kullanmıyor şimdilik bir kaç gün sonra tekrar deneyimlerimi paylaşacağım 85mbps internetim var. Programın mantığı %90 upload hızınızı kullanıyor ve aynı bir torrent'i seedlermiş gibi bir manktıkla çalışıyor sanırım emin olmamak birlikte yazmış olayım bunlarıiyi de nasıl oluyor hocam bedavadan internet kullanmıyordur tahminimce
hatta mining bile olabilir nasıl güvenelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?