Kazandıran siteler belli zaten youtube felan twitch yada oyunlarda item satarak para kazanabılırsın
Nasıl yapıldığı keşke açıklasaydın
Tamam kızmabu dediklerini herles yapamaz zaten sıkıntı oradayakında güzel projeler ile dönüş yapacağım zaten anlarsın
Post automatically merged:
açıklayacağım güzel kardeşim sadece yasak mı diye bilmek istedim geçen gün konu açtım link koydum kaldırıldı konu o yüzden emek verip uzun uzun yazıp hiç olamasını istemiyorum
İnternet üzerinden para kazanmanın en tatlı yolu Google Adsense'dir aylık 7.000 Altı kazancım olmadı hiç bir zaman gayet memnunum işi bilmek ve uygulamak emek harcamak önemli
Blog sitem üzerine aldımKatılıyorum, Link ksıtalma servisi kurduğumda çok rahattım bir iki aksaklık nedeni ile yatırımımın 3 katını aldıktan sonra kapatmak zorunda kaldım. Şimdi bir memuriyet işi olduğu için pek uğraşamıyorum bilgi fazla fikir fazla ama uygulamaya vakit yok şimdi de .. Eskiden fikir vardı imkan zaman yoktu şimdi hepsi var zaman yokSenin dediğin blog,forum tarzı için sanırım ne üstüne bir adsense aldın
evet olabilir aslında ama fazla kazandırmaz bencecs item satarakta kazanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?