Nickime güvenmemen beni üzdü dostum. Adım Yunus Emre manisalıyım. Ayrıca ben bugüne kadar rabbimin önüne kul hakkıyla çıkacak bi hareket yapmadım. Eğer böyle düşündürdüysem benim hatam ama bunun önüne geçmek için bile sana instagramından tut oturduğum semte kadar verebilirim. Yorumun için de çok teşekkür ederim.Çok güzel reklam olmuş nickine güvenebilsem deniyecektim.
Kardo reklam yapmıyorum siteyle hiç bi bağlantım yok ve sadece gece 3 ten beri kullanıyorum daha uyumadım. Konuyu detaylı yapmam mükemmelliyetçi bi karaktere sahibim bu kendimde en nefret ettiğim özellikÇok güzel reklam olmuş nickine güvenebilsem deniyecektim.
Endişe edicek bi durum yok çünkü herhangi bir kişisel bilgi paylaşmıyosunuz. Maximum bir kaç saatiniz boşa gider.Biraz endişeliyim, denedi mi ?
Kanka onun için önerim fake bi e-mail açıp deneyebilirsin valla yalan yok siteyi ben gece keşfettim bi an önce paylaşmak istedim herkes benim gibi 100 dolar için uğraşsın diye. Belki bi kardeşim benden daha önce 100 dolar yapar da çeker diye umuyorum yani. Herhangi bi reklam söz konusu olamaz özellikle bu forumda paylaşıyosam aklıma öyle bi şey gelmezEmail de benim kendi kişisel bilgim sayılıyor dostum biraz bu konuya ısınamadım ben ??
Tamam hesabı açtık diyelim biz kendi banka hesabımıza bu ödemeyi nasıl geçireceğiz ?Kanka onun için önerim fake bi e-mail açıp deneyebilirsin valla yalan yok siteyi ben gece keşfettim bi an önce paylaşmak istedim herkes benim gibi 100 dolar için uğraşsın diye. Belki bi kardeşim benden daha önce 100 dolar yapar da çeker diye umuyorum yani. Herhangi bi reklam söz konusu olamaz özellikle bu forumda paylaşıyosam aklıma öyle bi şey gelmez
Aynen dostum kimseye bedavan para vermezhocam kimse kimseye bedava para vermez altında bir şey çıkmasın ?
Reis çıkcağını sanmıyorum istiyosanız bekleyin ben ilk paramı çektiğim zaman tekrar postun altına paylaşayım ona göre kayıt olursunuz. Ben zaten referanstan 3-5 kişi gelir de daha hızlı 100 dolara çıkarım diye paylaştım postu art niyetim yok yani şu an hesapta 16.93$ oldu şimdi uyucam biraz kalkınca tekrar çark çevirmeye başlıcam ona göre haberdar ederim seni dehocam kimse kimseye bedava para vermez altında bir şey çıkmasın ?
bi yerde çalışınca adam sana emeğinin karşılığı olanı veriyo bedavaya para vermiyo. Aynı mantık burda siteye giriş yapıp daha çok kullanıcı çekiyosun. Adam çekmesen bile reklamlar olsun anketler olsun site yine kazancını sağlıyo senin emeğinin karşılığı da altın oluyo onu artık ne kadar nakite döndürebilirsin senin elinde.Tamam hesabı açtık diyelim biz kendi banka hesabımıza bu ödemeyi nasıl geçireceğiz ?
Post automatically merged:
Aynen dostum kimseye bedavan para vermez
Hadi ver bakalım bi 5 dolarbana
bedavan kimse kimseye para,pul vermez
muhakkak bakacağım sağolReis çıkcağını sanmıyorum istiyosanız bekleyin ben ilk paramı çektiğim zaman tekrar postun altına paylaşayım ona göre kayıt olursunuz. Ben zaten referanstan 3-5 kişi gelir de daha hızlı 100 dolara çıkarım diye paylaştım postu art niyetim yok yani şu an hesapta 16.93$ oldu şimdi uyucam biraz kalkınca tekrar çark çevirmeye başlıcam ona göre haberdar ederim seni de
bi yerde çalışınca adam sana emeğinin karşılığı olanı veriyo bedavaya para vermiyo. Aynı mantık burda siteye giriş yapıp daha çok kullanıcı çekiyosun. Adam çekmesen bile ********* olsun anketler olsun site yine kazancını sağlıyo senin emeğinin karşılığı da altın oluyo onu artık ne kadar nakite döndürebilirsin senin elinde.
Ben de daha bi ödeme almadım kanka ya şu an 24$ oldu işte şansımı denicem ona göre paylaşırım post altındakimsenin kimseye bedava para vereceğini sanmıyorum bide dolar üzerindeyse daha umut düşürüyor belki sana para verilmiştir zaten programlar genellikle oyledir dostum ilk açıldığında paraları verirler kullanıcıları çekerler sonra ödemezler
100 dolar az bi miktar değil aynen sıkıntı biraz o paraya gelmekte kolay değil baya bi birikmesi lazım. sabah 6'dan beri 24$ biriktirdim belki de bu hızla devam etmicek neyse bakalım100 dolarda çekme işi olunca biraz insan işkilleniyor çiftlik bank gibi olmaz umarım
kardo bi denesen güzel olur da bizi de görsen hanieyvallah kankam denemeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?