İnternet üzerinden para kazanmak için Piratecash [%100 Güvenilir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar sizlerin çok güzel bir uygulama ile karşınızdayım.
İnternetten para kazanmanın kolay ve hızlı yolu olan PirateCash'in tanıtımını sunmak istiyorum.

Sitenin kullanımı ve mantığı oldukça basit olup herhangi kişisel bilgi sormayan bir sitedir ve bu da güvenilirliğini arttırıyor.
Sadece E-Posta adresinizi Kullanıcı adınızı ve site için kullanacağınız Şifreyi sormaktadır.

Hesabınızı ilk açtığınızda sizlere 100 Altın veriyor ve 1 Altın karşılığında 1 Tur çark çeviriyorsunuz.

Spin.PNG

Eğer Cash$ gelirse nakit olarak para hesabınıza dolar üzerinden hesabınıza geçiyor ve genelde $0.01-$0.50 arası bir miktar kazanıyoruz.

Cash kazanma.PNG

100 Altın bittikten sonra saat başı 25 Altın kazanıyorsunuz.

Altın bonusu.PNG

Şu anda benim de ekte görmüş olduğunuz 12.86$ bakiyem bulunmaktadır. Bunu 100$ olunca çekebiliyorsunuz arkadaşlar.
Ben gerçekten bunu yaklaşık 6 saat gibi bir sürede yaptım. Sizler de şansınızı deneyerek başlayabilirsiniz.

Para çekimi.PNG

Sizlerden tek ricam tabii ki de seçim size kalmış olup referans kodumla kayıt olmanızdır ki böylece ben de daha hızlıbir gelir elde edebileyim.
Bu siteyi kendi ailem gibi gördüğüm MemoryHackers ailesi için paylaşıyorum. Aşağıdaki Linklerden kayıt olabilirsiniz.

Ayrıca sürekli bilgisayar başında olamayan arkadaşlar için mobilden para kazandığım uygulamanın da tanıtımını yapacağım.
Sizleri seviyorum. Saygılarımla!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sağol dostum deniyeceğim eline emeğine sağlık güzel bir konu olmuş ama bana reklam yapıyormuşşsun gibi geldi.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok güzel reklam olmuş nickine güvenebilsem deniyecektim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ni
Nickime güvenmemen beni üzdü dostum. Adım Yunus Emre manisalıyım. Ayrıca ben bugüne kadar rabbimin önüne kul hakkıyla çıkacak bi hareket yapmadım. Eğer böyle düşündürdüysem benim hatam ama bunun önüne geçmek için bile sana instagramından tut oturduğum semte kadar verebilirim. Yorumun için de çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Kardo reklam yapmıyorum siteyle hiç bi bağlantım yok ve sadece gece 3 ten beri kullanıyorum daha uyumadım. Konuyu detaylı yapmam mükemmelliyetçi bi karaktere sahibim bu kendimde en nefret ettiğim özellik :p Sitenin reklamını yapsam diğer forumlarda da paylaşırdım ama ben sadece kendi ailemle paylaşmak istedim. Eğer diğer forumlarda içeriğime benzer bi post görürseniz söylemeniz yeterli anında postumu kaldırırım.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Email de benim kendi kişisel bilgim sayılıyor dostum biraz bu konuya ısınamadım ben ??

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Email de benim kendi kişisel bilgim sayılıyor dostum biraz bu konuya ısınamadım ben ??
Kanka onun için önerim fake bi e-mail açıp deneyebilirsin valla yalan yok siteyi ben gece keşfettim bi an önce paylaşmak istedim herkes benim gibi 100 dolar için uğraşsın diye. Belki bi kardeşim benden daha önce 100 dolar yapar da çeker diye umuyorum yani. Herhangi bi reklam söz konusu olamaz özellikle bu forumda paylaşıyosam aklıma öyle bi şey gelmez

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
hocam kimse kimseye bedava para vermez altında bir şey çıkmasın ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kanka onun için önerim fake bi e-mail açıp deneyebilirsin valla yalan yok siteyi ben gece keşfettim bi an önce paylaşmak istedim herkes benim gibi 100 dolar için uğraşsın diye. Belki bi kardeşim benden daha önce 100 dolar yapar da çeker diye umuyorum yani. Herhangi bi reklam söz konusu olamaz özellikle bu forumda paylaşıyosam aklıma öyle bi şey gelmez
Tamam hesabı açtık diyelim biz kendi banka hesabımıza bu ödemeyi nasıl geçireceğiz ?

Aynen dostum kimseye bedavan para vermez :D
Hadi ver bakalım bi 5 dolar :D bana
bedavan kimse kimseye para,pul vermez

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Scam gibi görünüyor. Ödeme aldığınızda kanıt paylaşabilirseniz güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Reis çıkcağını sanmıyorum istiyosanız bekleyin ben ilk paramı çektiğim zaman tekrar postun altına paylaşayım ona göre kayıt olursunuz. Ben zaten referanstan 3-5 kişi gelir de daha hızlı 100 dolara çıkarım diye paylaştım postu art niyetim yok yani şu an hesapta 16.93$ oldu şimdi uyucam biraz kalkınca tekrar çark çevirmeye başlıcam ona göre haberdar ederim seni de
Tamam hesabı açtık diyelim biz kendi banka hesabımıza bu ödemeyi nasıl geçireceğiz ?

Aynen dostum kimseye bedavan para vermez :D
Hadi ver bakalım bi 5 dolar :D bana
bedavan kimse kimseye para,pul vermez
bi yerde çalışınca adam sana emeğinin karşılığı olanı veriyo bedavaya para vermiyo. Aynı mantık burda siteye giriş yapıp daha çok kullanıcı çekiyosun. Adam çekmesen bile reklamlar olsun anketler olsun site yine kazancını sağlıyo senin emeğinin karşılığı da altın oluyo onu artık ne kadar nakite döndürebilirsin senin elinde.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Reis çıkcağını sanmıyorum istiyosanız bekleyin ben ilk paramı çektiğim zaman tekrar postun altına paylaşayım ona göre kayıt olursunuz. Ben zaten referanstan 3-5 kişi gelir de daha hızlı 100 dolara çıkarım diye paylaştım postu art niyetim yok yani şu an hesapta 16.93$ oldu şimdi uyucam biraz kalkınca tekrar çark çevirmeye başlıcam ona göre haberdar ederim seni de

bi yerde çalışınca adam sana emeğinin karşılığı olanı veriyo bedavaya para vermiyo. Aynı mantık burda siteye giriş yapıp daha çok kullanıcı çekiyosun. Adam çekmesen bile ********* olsun anketler olsun site yine kazancını sağlıyo senin emeğinin karşılığı da altın oluyo onu artık ne kadar nakite döndürebilirsin senin elinde.
muhakkak bakacağım sağol

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kimsenin kimseye bedava para vereceğini sanmıyorum bide dolar üzerindeyse daha umut düşürüyor belki sana para verilmiştir zaten programlar genellikle oyledir dostum ilk açıldığında paraları verirler kullanıcıları çekerler sonra ödemezler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kimsenin kimseye bedava para vereceğini sanmıyorum bide dolar üzerindeyse daha umut düşürüyor belki sana para verilmiştir zaten programlar genellikle oyledir dostum ilk açıldığında paraları verirler kullanıcıları çekerler sonra ödemezler
Ben de daha bi ödeme almadım kanka ya şu an 24$ oldu işte şansımı denicem ona göre paylaşırım post altında
100 dolarda çekme işi olunca biraz insan işkilleniyor çiftlik bank gibi olmaz umarım
100 dolar az bi miktar değil aynen sıkıntı biraz o paraya gelmekte kolay değil baya bi birikmesi lazım. sabah 6'dan beri 24$ biriktirdim belki de bu hızla devam etmicek neyse bakalım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
  • So your essence is that you give people your referral code through which you will earn money from them

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...