İnternet üzerinden para kazanmak için Piratecash [%100 Güvenilir]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben de daha bi ödeme almadım kanka ya şu an 24$ oldu işte şansımı denicem ona göre paylaşırım post altında

100 dolar az bi miktar değil aynen sıkıntı biraz o paraya gelmekte kolay değil baya bi birikmesi lazım. sabah 6'dan beri 24$ biriktirdim belki de bu hızla devam etmicek neyse bakalım
inşallah sıkıntısız çekersin dostum.Aldığında kanıt atabilir misin konuyu okuyan çoğu kişi tam bilgilenebilir o zaman

Üye
5 HİZMET YILI
kimse bedava para vermez. hele hele şans oyunlarında her zaman kasa kazanır.
burda da durum budur. boşuna girmeyin zarar eder çıakrsınız. amaç bir kere eroine alıştırmak. sonra hırs yapıp daha çok oynarsınız sonuç elde avuçta ne varsa uçmuş. birde kredi kartınızın bilgileri gittimi ohhhh sen sonra gör.
bu kadar dolandırıcılık örneği varken hala bu tür sitelerden para kazanacağınızı nasıl umuyorsunuz.
Post automatically merged:

%100 güvenli diyen arkadaş. bu kadar güveniyorsan ve bu kadar iddalı isen bana 100 dolar gönder ben siteye girip dediğin gibi yapıcam. ordan aldığım 100 dolar ile sana borcumu ödeyeceğim. hatta daha fazla işlem yapıp tüm kazancı sana vereceğim

1 günde 24 dolar birikiyoyrsa eğer senin parayı ben 5 günde çıkartırım karı ile birlikte

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kimse bedava para vermez. hele hele şans oyunlarında her zaman kasa kazanır.
burda da durum budur. boşuna girmeyin zarar eder çıakrsınız. amaç bir kere eroine alıştırmak. sonra hırs yapıp daha çok oynarsınız sonuç elde avuçta ne varsa uçmuş. birde kredi kartınızın bilgileri gittimi ohhhh sen sonra gör.
bu kadar dolandırıcılık örneği varken hala bu tür sitelerden para kazanacağınızı nasıl umuyorsunuz.

%100 güvenli diyen arkadaş. bu kadar güveniyorsan ve bu kadar iddalı isen bana 100 dolar gönder ben siteye girip dediğin gibi yapıcam. ordan aldığım 100 dolar ile sana borcumu ödeyeceğim. hatta daha fazla işlem yapıp tüm kazancı sana vereceğim

1 günde 24 dolar birikiyoyrsa eğer senin parayı ben 5 günde çıkartırım karı ile birlikte
tamam boşa gerek yok
inşallah sıkıntısız çekersin dostum.Aldığında kanıt atabilir misin konuyu okuyan çoğu kişi tam bilgilenebilir o zaman
İnşallah kardom irtibatta kalalım <3

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Peki hiç ödeme aldın mı kanıt vb. atar mısın ona göre deneyelim bizde yapalım bu devirde beleş para kimse vermez

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Peki hiç ödeme aldın mı kanıt vb. atar mısın ona göre deneyelim bizde yapalım bu devirde beleş para kimse vermez
Kanka mobil uygulamasından daha önce para aldım ama pc için olanından hiç almadım mobilden de 10 dolar ve 0.15 dolar almıştım yaklaşık 7-8 günde falan yaptım onu da. Para çekebilirsem pc için olanını atıcam ama mobil versiyonunu paylaşmak istemiyorum onu da farklı bi konu altında paylaşıcam güzel zevkli bi oyun o da

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Parayı nasıl çekiyorsunuz herhangi bir limiti var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Parayı nasıl çekiyorsunuz herhangi bir limiti var mı
Limit yok ama doge bitcoin ya da litcoin olarak çekebiliyosun kanka yapman gereken kripto para hesabındaki cüzdan kodunu siteye verip sitedeki bakiyeyi kripto para hesabına aktarmasını istiyosun kısa sürede atıyo. Ben bu işler için CryptoPlace kullanıyorum bu da bu sabah 0.15$'a yaptığım işlem

1614025670195.png

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Limit yok ama doge bitcoin ya da litcoin olarak çekebiliyosun kanka yapman gereken kripto para hesabındaki cüzdan kodunu siteye verip sitedeki bakiyeyi kripto para hesabına aktarmasını istiyosun kısa sürede atıyo. Ben bu işler için CryptoPlace kullanıyorum bu da bu sabah 0.15$'a yaptığım işlem

Ekli dosyayı görüntüle 60701
Normal hesaba aktaramıyoruz yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Normal hesaba aktaramıyoruz yani
Normal hesaba aktarıyo da 3-5 gün arasında yapıyo kanka bu işi beklerim diyosan ondan yaparsın ben bi yandan da kritpo mining yaptığım için şu an hesabımda 79 lira gibi bi para var. Daha doğrusu nakit olarak yok ama kazma hızını arttırdım yani yatırımla tekrar yatırım yaptım böylesi daha kolayıma geliyo ilerde de bakarsın doge patlar o zaman herkese benden çiğköfte ayran kajsdkjwrsd

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Normal hesaba aktarıyo da 3-5 gün arasında yapıyo kanka bu işi beklerim diyosan ondan yaparsın ben bi yandan da kritpo mining yaptığım için şu an hesabımda 79 lira gibi bi para var. Daha doğrusu nakit olarak yok ama kazma hızını arttırdım yani yatırımla tekrar yatırım yaptım böylesi daha kolayıma geliyo ilerde de bakarsın doge patlar o zaman herkese benden çiğköfte ayran kajsdkjwrsd
Kripto mining işinden anlamıyorum bana ayda 30 40 dolar versin yeter

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kripto mining işinden anlamıyorum bana ayda 30 40 dolar versin yeter
Kanka mobil uygulamasından günde 50$ kazanan adamlar da var hatta hepsi Türk ve youtube kanalları falan da var hepsi paylaşım yapıyo bu konu hakkında ama forumda talep görmediği için paylaşmak istemiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çoğunlukla al kaç çalışıyor bu gibi siteler güvenilmez.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanki 100 dolar yapıp nasıl çekiceksin ki desteklenenler paypal, webmoneyZ, Skrill, Payeer, Bitcoin, ve Litecoin olarak gözüküyor ya da Bitcoin cüzdanına gönderiyorsun. Bir tek paypal mantıklı geliyor o da cash para geçsin diye eline fakat paypal Türkiye'de durduruldu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanki 100 dolar yapıp nasıl çekiceksin ki desteklenenler paypal, webmoneyZ, Skrill, Payeer, Bitcoin, ve Litecoin olarak gözüküyor ya da Bitcoin cüzdanına gönderiyorsun. Bir tek paypal mantıklı geliyor o da cash para geçsin diye eline fakat paypal Türkiye'de durduruldu.
Kanka btcturk bitay investing vb. siteler üzerinden hesap oluşturup paranı onlara atabilirsin. Ordan da direkt banka hesabını yazıp hesabına aktarabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka btcturk bitay investing vb. siteler üzerinden hesap oluşturup paranı onlara atabilirsin. Ordan da direkt banka hesabını yazıp hesabına aktarabilirsin.
Haklsında bro o kadar para kasmaya çalışıpta tekrar btcturk vb. sitelerden uğraşıcaklarını sanmıyorum insanların

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Haklsında bro o kadar para kasmaya çalışıpta tekrar btcturk vb. sitelerden uğraşıcaklarını sanmıyorum insanların
O miktar fazla diyorsan şu an paylaştığım son konuma göz atabilirsin dostum. Bu paylaştığım ödeme kanıtlıdır güvenmeyen arkadaşlar için. 10 Dolar olunca çekebiliyorsun. Ben 1 günde 2 dolar yaptım. Diğer konumu incelemeni tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...