İnternet üzerinden Site yasaklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kardeşim sürekli olarak tiktok izliyor, ve herkes bıktı bu durumdan bağımlı oldu artık ne yaparsak yapalım, halledemedik, internet üzerinden engellemek istiyorum ne mobile cihaz, ne başka bir cihaz bu modeme bağlı olduğu sürece o siteye giriş yapamasın böyle birşey yapmak mümkün mü? umarım anlatabilmişimdir, istediğim bu modem üzerinden birdaha tiktoka girilmemesi telefon, olsun bilgisayar olsun girememesi vs.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
modemi kullandığın firma ile görüşmeniz lazım diye biliyorum müşteri temsilcisini ararsan yardımcı olurlar ama yapcaklarını sanmıyorum

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka ayarlardan uygulamalara gir oradan izinler var veri izini falan yazıyor onu kapat İnternet açık olsa bile izleyemem bağlantı yok yazar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka ayarlardan uygulamalara gir oradan izinler var veri izini falan yazıyor onu kapat İnternet açık olsa bile izleyemem bağlantı yok yazar
Hocam buldum modem arayüzünden fakat
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazıp kaydediyorum engelle diyorum hala giriyor pc'den burdan ancak hosts klasörüne 127.0.0.1 yazıp tiktok.com yazdığımda pcden giremiyorum öbür türlü modemden engelle yapmsam bile giriyor, telefonlardan engellemek istiyorum ben hem internetin içine ediyor hemde deli oldu artık bağımlı oldu mal mal bts izliye izliye Allah sonumuzu hayır etsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pc üzerinde izliyorsa yapılabilir . bilgisayrdan anlayan biri o siteyi özel olarak engel erişimsiz durumda bırakabilir .aynı şekilde bütün platformlarda youtube,facebook ws.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sadece site olarak bilgisayardan yasaklayabilirsin. aplikasyon olarak engellemen için telefondan yasaklaman lazım.
yani modem üzerinden telefondaki aplikasyonun sitesini yasaklayamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
modem üzerinden internet sitesini yasaklayabilirsin ama telefondan uygulama ile girince girer mi bilmiyorum denemen lazım.

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yt den arastır dicem valla kusura bak kral ilk dafa birinni böyle bişi istedini duydum ondan dolayı bişi diyemicem YT den arastır sen .

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Modemin için site engelleme var öyle yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...