internet üzerinden W10 pro key almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba W11 den düşürdüm pc yi W10 home ye attı direk. bende W10 pro almak istedim bir keresinde biri internet üzerinden alıyor ve dolandırılmıyordu hemde 50 lira gibi bir fiyata .sizce alayımmı ve bildiğiniz site vs var ise güvenli atar mısınız .

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam dolandırıcı olmasa bile ne gelceği maalum böyle şeyleri almanı önermiyorum tabi sen bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhaba W11 den düşürdüm pc yi W10 home ye attı direk. bende W10 pro almak istedim bir keresinde biri internet üzerinden alıyor ve dolandırılmıyordu hemde 50 lira gibi bir fiyata .sizce alayımmı ve bildiğiniz site vs var ise güvenli atar mısınız .
KMSPico denen bir program var W10 un her türlü editionlarını sorunsuz bir şekilde crackliyor, araştırmanı tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bence 50TL gibi komik bir fiyat olsa da para vermeye gerek yok. W10 cracklamak artık çocuk oyuncağı araştırmanızı öneririm.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Düşük bir fiyata W10 Pro satın almak cazip olabilir, ancak meşru ve güvenli bir kaynaktan satın aldığınızdan emin olmak önemlidir. Potansiyel dolandırıcılık veya sahtekarlık olaylarını önlemek için tanınmış ve güvenilir perakendecilerle iş yapmanızı öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Maalesef, Windows 10 Pro gibi lisanslı bir ürünü 50 lira gibi düşük bir fiyata satan bir satıcıya güvenmeniz önerilmez. Bu tür satıcılar genellikle sahte veya çalıntı lisansları satmaktadır. Bu nedenle, Microsoft'un resmi web sitesinden veya güvenilir bir satıcıdan lisans satın almanız önerilir. Microsoft'un resmi web sitesinde lisans fiyatlarına bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
thanks laptop is better

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
usta key satın alabilirsin ben almıştım baya ucuz bi fiyata

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dikkatli ol dolandırıcı olabilir kimseye güven kalmadı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
alabilirsin zaten tek kullanımlık oluyor ama puanı yüksek birinden al

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk ben yotube dan izledim cmd den yaptım ücretsiz yabancı kanaldan

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
para verip kodla almak hem riskli hemde gereksiz şahsen ücretsiz kod yazarak etkinleştir windowsu

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba! Ne yazık ki, ürün lisanslarına aşırı düşük fiyatlarla internet üzerinden erişmek, genellikle yasal olmayan ve güvenilir olmayan kaynaklardan gelir. Lisanslı ve güvenli bir Windows 10 Pro kopyası almak için resmi ve güvenilir kanalları tercih etmeniz önemlidir.
Microsoft'un resmi web sitesi olan "Microsoft Store" veya yetkili bayiler ve mağazalar, güvenli ve lisanslı bir Windows 10 Pro kopyasını almak için en iyi yerlerdir. Diğer yandan, dijital lisans anahtarları satan bazı yetkili üçüncü taraf satıcılar da mevcuttur, ancak bu satıcılardan satın alırken dikkatli olmanız gerekebilir.
Dolandırıcılık riskinden kaçınmak ve güvenli bir lisans elde etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Microsoft Store: Windows 10 Pro lisansını doğrudan Microsoft Store'dan satın alın. Böylece, orijinal ve güvenilir bir lisans alırsınız.
  2. Yetkili Bayiler ve Mağazalar: Güvenilir bilgisayar mağazalarına ve büyük elektronik perakendecilere danışarak orijinal lisanslı bir Windows 10 Pro kopyası satın alabilirsiniz.
  3. Lisans Anahtarları: Eğer dijital lisans anahtarları satan bir üçüncü taraf satıcıdan almayı düşünüyorsanız, önce bu satıcının itibarını araştırın. Müşteri yorumları ve güvenilirlik incelemeleri kontrol edin.
  4. Dikkatli Olun: Çok düşük fiyatlı lisanslar, genellikle resmi olmayan ve belki de yasa dışı yöntemlerle elde edilmiş ürünler olabilir. Bu tür lisanslar, gelecekte güncelleme ve destek almanıza engel olabilir veya işletim sistemi kullandığınızı fark ederlerse lisansınızın geçersiz olduğunu bildirebilirler.
Windows işletim sistemi satın alırken güvenilir kaynaklardan lisans almak, gelecekte sorunlar yaşamanızı önler ve Windows'u güvenli ve güncel bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Paying money and getting it with a code is both risky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...