bak binalarına kadar gittim bakmıyosunuz diye tınladıkları yok yakında edicem şikayet zatenkardeşim koskoca internet sağlıyıcı türktelekom yapmıyor biz mi yapalım şikayet et bak nasıl götü tutuşuyor onların
adamları arıyorum tınlamıyolar kibanada oluyodu 2 3 gün önce superonline benimki aradım müşteri hizmetlerini sinyal gönderdiler düzeldi
kardeşim ilk telefonu açar açmaz bağıracaksın ben sizin internetinizi sağlayanın telefonunu istiyorum fln diye yöneticiy ulaşacaksın, sert konuşacaksın bağıracaksın şikayet ederim diyeceksin isimini alacaksın bak nasıl düzeltiyorlaradamları arıyorum tınlamıyolar ki
Nasıl DüzeltirimKanka sinyalle alakalı problem gönderdikleri sinyalde kesintiler oluyordur bana da oldu bu olay 2 sene önce Superonline'da
İnternet sağlayıcını ara evine destek servisi göndermelerini iste senin internetinin bağlı olduğu sunucuyu kontrol etmelerini iste bunları yapmamaya devam ederlerse gidip dava açma durumun var muhtemelen dava daha başlamadan kazanırsın sorun çıkmaması için düzelticeklerdirNasıl Düzeltirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?