İnternet [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler Bayanlar Öncelikle Selamun Aleyküm , internetimde 2 gündür sorun var gidip 5 saniye 10 saniye sonra geri geliyor. Arıyoruz TürkTelekomu diyolar bakıyoruz falan filan ulan nereye bakıyonuz internet gidince tv de gidiyor bilen biri yardıma koşsa pls (bilen kimse yoktur ama neyse )

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kardeşim koskoca internet sağlıyıcı türktelekom yapmıyor biz mi yapalım şikayet et bak nasıl götü tutuşuyor onların

Bu şehir bir pavyon ve bizim paramız yok.
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
muhtemel olarak kabloda sıkıntı var oda değilse turktelekomdadır iyi forumlar.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
adamları arıyorum tınlamıyolar ki
kardeşim ilk telefonu açar açmaz bağıracaksın ben sizin internetinizi sağlayanın telefonunu istiyorum fln diye yöneticiy ulaşacaksın, sert konuşacaksın bağıracaksın şikayet ederim diyeceksin isimini alacaksın bak nasıl düzeltiyorlar

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kanka sinyalle alakalı problem gönderdikleri sinyalde kesintiler oluyordur bana da oldu bu olay 2 sene önce Superonline'da

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İnternet sağlayıcını ara evine destek servisi göndermelerini iste senin internetinin bağlı olduğu sunucuyu kontrol etmelerini iste bunları yapmamaya devam ederlerse gidip dava açma durumun var muhtemelen dava daha başlamadan kazanırsın sorun çıkmaması için düzelticeklerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...