süperonline kullanıyorum başka firmaya geçmeyi düşünüyorum önerileriniz nelerdir
bu internette kota sınırı var mı?superbox al bence her yerde hızlıca kullanırsın fıse tak 10 sanıyede calısıyor kablosu yok bıseyı yok
Türknet'in kendi altyapısı yok diye biliyorum .Türk telekomunkini kullanıyorlar.türknet derim hem ucuz hemde hizmetleri mükemmel ama şöyle bir şey var ki alt yapın yoksa uzun sürüyor bağlamaları 1 hafta kadar
Dostum superbox guzel degil diyenler de var ve hat gibi calisiyormus sanirim o cekmezse o da ise yaramaz diyorlar ve biraz tuzlu 140 tl filan ... bence turknet akar.. fiber yada hiber altyapin yoksa turknetsuperbox al bence her yerde hızlıca kullanırsın fıse tak 10 sanıyede calısıyor kablosu yok bıseyı yok
haklısındır belkı ama sunu bılıyorum ben super box modemını 2 ayö nce degıstırdı yenı modem yaptırlar bende o yenıyı kullanıyorum o bahsettıgın sıkıntılar bıldııgm kadarıyla eskı modemı kullananların sıkıntılarıDostum superbox guzel degil diyenler de var ve hat gibi calisiyormus sanirim o cekmezse o da ise yaramaz diyorlar ve biraz tuzlu 140 tl filan ... bence turknet akar.. fiber yada hiber altyapin yoksa turknet