İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Türknet felan baha ne 1 2 ay düzgün çalışıyor sonra bozuyor en iyisi türkcelll

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bende turk telekom kullanıyom aga kayıt defterine gir hkey_local_machıne\software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfil System profilde NetworkThrottlingIndex var ona gir aynı bu şekilde yaz 8 tane FFFFFFF yazıyon birazda olsa hızlanıyor kanka modemin eskiyse değiştir.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
modemin eskiyse bide kablolu olarak kullanmıyorsan bilgisayarını hız kaybı olabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
türksat teledünyayı düşünebilirsin kanka bende bu var gayet memnunum. arada nette gidip gelmeler olabiliyor ama nedenini hala öğrenemedim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sorununu anlamaya çalıştığım kadarıyla sorun sanırım altyapından kaynaklanıyor olabilir bayideki adamın söylediği doğru alt yapı yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir servis sağlayıcını arayıp alt yapını kontrol etmelerini söylemelisin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Turktelekom kullanıyorum hiç memnun değilim. Ana bayisine gittim konuştum diyor covid-19 'den kaynaklanıyor insanlar evinde ağ'a fazla yükleniyorlar diyor resmen dalga geçiyor adam, ben interneti alırken 80mb dediler internet hız testi yapıyorum 1-2'yi zor görüyor modem değiştirsem düzelir mi birazcık?
modemle alakası yok doğru söylüyorlar covid 19 geldi geleli benim internette öncekine göre ağır biraz

Üye
5 HİZMET YILI
urktelekom kullanıyorum hiç memnun değilim bende turktelekom kulanıyum ama ben memlunum çok iyi bence kanka kasa pc kullanıyorson ve internete kablo

Üye
5 HİZMET YILI
aslında almış oldugun hız birazda altyapı ile alakalı o yüzden yavas olabilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
modemle alakası oldugunu dusunmuyorum ılk 1 hafta sorun olabılıyor bekleyın ıstıyorsanız hıcbırsekılde duzelmezse veya duzeltmezlerse turkcell de deneyebılırsın ben kullanıyorum memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...