Çözüldü İnternete bağlanınca bilgisayarım da donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arkadaşlar pcm iyi gamer pcsi bu zamaana kadar hiç sorun yoktu ful gta v falan 140 130 fps üstü oynuyorum ama geçenlerde bieşy oldu birden bire kastı yeniden başlatım pcyi inernete baglı değilken kasmıyor bi sorun olmuyor ama wifiyle baglanınca nete pc ölüyor sanki hiç bişey yapamıyorum tost möakinesine donuyor nolur yardım edin

Çözüm
arka planda malware virüsü yemiş olabilirsin dostum sağlam bir anti virüs programı ile pc'yi tarattır gridinsoft anti-malware programını öneririm
görev yöneticine girip anormal çalışan program olup olmadığını kontrol et dostum
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ethernat kartınız güncel olmuyabilir aygıt yöneticisenden ethernet kartınızı güncellemeyi deneyin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yada wifi bağlantı sinyal az gelebilir modem yakınmı uzakmı en iyi kablolu bağlantı öneririm sabit hız veriyo sinyal olayı yok

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
arka planda malware virüsü yemiş olabilirsin dostum sağlam bir anti virüs programı ile pc'yi tarattır gridinsoft anti-malware programını öneririm
görev yöneticine girip anormal çalışan program olup olmadığını kontrol et dostum

Çözüm
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Virus taraması yaptır internette bağlandığında veri aktarmı yapıyor bir yerlere bu yüzden yavaşlıyor.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Format atma şansın varsa at dostum daha berbat olmadan sürücüleri güncelledin mi ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu tip durumlarda ben genelde format atıp sıfırdan kurulum yapıyorum. tabi imaj dosyamı format sonrasında hep alırım tek seferde hersey kjurulu gelir bana

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pcm iyi gamer pcsi bu zamaana kadar hiç sorun yoktu ful gta v falan 140 130 fps üstü oynuyorum ama geçenlerde bieşy oldu birden bire kastı yeniden başlatım pcyi inernete baglı değilken kasmıyor bi sorun olmuyor ama wifiyle baglanınca nete pc ölüyor sanki hiç bişey yapamıyorum tost möakinesine donuyor nolur yardım edin
hocam pc ne mining uygulamaları bulaşmış olabilir bir format şart kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
first you need to viurs scan , i adivce you with commodo antiviurs or malwarebytes , then try to update the drivers , then try to connect with cable not wifi

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Driver bosteri kur hemen herşeyini yeniden yaratsin sorunun kalksın gereksiz dosyaları herşeyi sil ama önce iyi akşamlar

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yada wifi bağlantı sinyal az gelebilir modem yakınmı uzakmı en iyi kablolu bağlantı öneririm sabit hız veriyo sinyal olayı yok

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam benimde pc de sizin gibi sıkıntılar vardı malware bytes taraması yaptıktan sonra düzeldi büyük ihtimalle virüs bulaşmış yoksa durduk yere olmaz böyle şeyler. Malware Taraması yapın o virüsleri kolayca bulup engelliyor.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum bunun açıklaması tamamen bana göre virüs. Bilgisayarına bulaşmış belli ki, yaşayan bir kaç kişi daha buldum senin için onlarda virüs bulmuşlar ve temiz format ile çözmüşler sorunu. Format at temizinden rahat olsun kafan.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Virüs yemiş olabilirsin dostum. Temiz bir iso kurulumu yapıp güncel driverları yüklemek sorununu çözecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...