Çözüldü İnternete bağlanınca bilgisayarım da donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arkadaşlar pcm iyi gamer pcsi bu zamaana kadar hiç sorun yoktu ful gta v falan 140 130 fps üstü oynuyorum ama geçenlerde bieşy oldu birden bire kastı yeniden başlatım pcyi inernete baglı değilken kasmıyor bi sorun olmuyor ama wifiyle baglanınca nete pc ölüyor sanki hiç bişey yapamıyorum tost möakinesine donuyor nolur yardım edin

Çözüm
arka planda malware virüsü yemiş olabilirsin dostum sağlam bir anti virüs programı ile pc'yi tarattır gridinsoft anti-malware programını öneririm
görev yöneticine girip anormal çalışan program olup olmadığını kontrol et dostum
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum driver-booster programını öneriyorum onu hemen kur bilgisayarına hiçbir problemin kalmayacak her şeyini güncellesin iyi günler diliyorum

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle mining virüsü yemişsiniz, internete bağlıyken görev yöneticisini ya da process hacker ile arka plandaki gpu cpu kullanımı izleyin, sistem boştayken olağandışı etkinlik varsa acilen format atın.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum kablolu baglanmani öneririm ethernet kartini deigştirebilirsin veya mining ile uraşiyor musun virüs felan yedin mi bunlari yazarsan bilgilendirme yapabilirim

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arka planda internet kullanan uygulamalar olabilir nete bağlanınca çalışmaya başlıyordun görev yöneticisinden kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar pcm iyi gamer pcsi bu zamaana kadar hiç sorun yoktu ful gta v falan 140 130 fps üstü oynuyorum ama geçenlerde bieşy oldu birden bire kastı yeniden başlatım pcyi inernete baglı değilken kasmıyor bi sorun olmuyor ama wifiyle baglanınca nete pc ölüyor sanki hiç bişey yapamıyorum tost möakinesine donuyor nolur yardım edin
LAN Option ROM güncellemesi gelmiş . İlk iş olarak BIOS güncellemesi yapın

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle mining virüsü yemişsiniz, internete bağlıyken görev yöneticisini ya da process hacker ile arka plandaki gpu cpu kullanımı izleyin, sistem boştayken olağandışı etkinlik varsa acilen format atın.
Bence de mining virüs yoksa akla yatan mantıklı bir açıklama yok, internet erişimine sahip olunca dosya transferi de yapıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...