İnternete Bağlı Olan Kişileri Atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
  • googleden Öncellikle arama çubuguna 192.168.1.1 yazıyoruz ve karşımıza çıkan menüde şifre ve kullanıcı adı yazıyor bu sadece super online için geçerlidir kullanıcı adına : admin şifreye : superonline yazıyoruz ve panele giriş yapmış oluyoruz​
  • durum kısmından LAN ksımını seçiyoruz ve orada aygıtlar gözükuyor bize aygtıların MAC adresi gerekiyor kesiceğimiz aygıtın mac adresini kopyalıyoruz ve temelden WLAN seçiyoruz oradadanda WLAN FİLTRELEME seçip oraya yapıştırıp uygula diyoruz​
  • yukardan beyaz liste veya karaliste seçin :)

şifreler :
superonlie
ttnet
turktelekom

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dipnot : herkes superonline modemını kullanmıyor olabilir o yüzden arayüz linkini (192.168.1.1) ve arayüz giriş şifrelerini modemin arka yüzünden de öğrenebilirsiniz.

Ares Bir Seçimdir
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam bisi sorucam benim internet altinda sifre admin username admin ama yazdimda yanlis isim yanlis sifre diyo napam?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam bisi sorucam benim internet altinda sifre admin username admin ama yazdimda yanlis isim yanlis sifre diyo napam?
Kardeşim modemin arkasına bakıp yazan bilgileri girebilirsin orda da yazar.
kullanıcı adı genelde admin dir şifre de modem markasına göre değişir ttnet, turktelekom, superonline gibi

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kara liste yaparken dikkat edin bi yanlış'la kendinizi engellersiniz çözüm modem sıfırlamak olur

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yararlı Konu. Fakat Netcut da Kullanılabilir o da İş Yapıyor Ben Netcut Kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...