Bilgisayardan mı yapıyorsun mobil mi ? birde kablolu bağlantı mı kullanırsun kablosuz mu ?Ekli dosyayı görüntüle 75035 senin dediğin 8.8.8.8) 8.8.4.4 yaptım 10 mbps düştü uplaoud hızlandı
Hm anladım belki kullandığın bilgisayar ile kaynaklı olabilir sorun fakat bence bi müşteri hizmetlerini ara en sağlıklı çözümlerden biri o oluryeni nesil 2-3 ay önce aldık
Hocam başka uygulama açtığınızdada geç açılıyormu ayrıca tr şartlarında 3sn ile 2 sn arası iyiinternette sorun yok iyi çekiyor pcden googlede az çekiyor mesela youtbe açtım 3-2 sn sonra geldi
Post automatically merged:
zaten değiştirdim + güçlendiriçi modem kulalnıyorum
o zaman hocam google nin alt yapısında havadan dolayi yavaslamada olabiliyor.Hocam başka uygulama açtığınızdada geç açılıyormu ayrıca tr şartlarında 3sn ile 2 sn arası iyi
Daha iyi detaylandırmanız gerekiyor, internetinizin indirme hızı 25mb mı? yoksa toplam 25 mbs mı tesadüfen toplam 25 mbs ise bu interneti 200 mbs ye çıkarmanız sizin için avantajlı olur sorununuzu çözecektir.merhablar internetimi test edince 25 mbps çıkıyor youtube yavaş yükleniyor oyunlarda normal masaüstünden indirirsem 25 mpbs ama google ve tarayıcılarda 1-2 mb çekiyor çözümü varmıdır (BİLGİ OLAN YAZSIN) int kapat aç reset at fln yazmayın reportlarım ) + güçlendirici modem kullanıyorum.
sorunu sadece pc üzerinden mi alıyorsunmerhablar internetimi test edince 25 mbps çıkıyor youtube yavaş yükleniyor oyunlarda normal masaüstünden indirirsem 25 mpbs ama google ve tarayıcılarda 1-2 mb çekiyor çözümü varmıdır (BİLGİ OLAN YAZSIN) int kapat aç reset at fln yazmayın reportlarım ) + güçlendirici modem kullanıyorum.