internetim kesiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eğer fiberse gelip fiber kutusunu kontrol etmelerini söyle fiber kablosu çok çabuk hasar alabiliyor kötü yerleştirildiğinde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer fiberse gelip fiber kutusunu kontrol etmelerini söyle fiber kablosu çok çabuk hasar alabiliyor kötü yerleştirildiğinde
fiber ama genelde gece belirli saatlerde gidiyor yinede bu kabloyla alakalı olabilir mi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
olabilir benimde arada gidiyodu gelip fiber kablosunu kontrol ettiklerinde hatalı bağlandıgını gördüler düzelttiler sonra hiç gitmedi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fiber ama genelde gece belirli saatlerde gidiyor yinede bu kabloyla alakalı olabilir mi
bu arada kablo büyük ihtimalle iyi durumdu değildir ama beni yinede belirli saatlerde olması şüphelendiriyor ve dedğim gibi sadece ethernetde sıkıntı çıkııyor wifida herhangi bir sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
problem modemden de kaynaklanıyor olabilir o halde farklı bir modeme sahipsen test edebilirsin ya da modemin arızalı olduğunu müşteri hizmetlerine söyleyip yeni modem isteyebilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu arada kablo büyük ihtimalle iyi durumdu değildir ama beni yinede belirli saatlerde olması şüphelendiriyor ve dedğim gibi sadece ethernetde sıkıntı çıkııyor wifida herhangi bir sıkıntı yok
modemden kaynaklanmıyor öyleyse wifida problem yoksa tavsiyem bir cat7/8 aralarında kablo alıp yenisini takmaktir bu şekilde daha iyi performans alırsın cat8 daha iyi olur ne kadar yüksek alırsan hızı verme verimi olarak daha sağlıklı sonuç alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
modemden kaynaklanmıyor öyleyse wifida problem yoksa tavsiyem bir cat7/8 aralarında kablo alıp yenisini takmaktir bu şekilde daha iyi performans alırsın cat8 daha iyi olur ne kadar yüksek alırsan hızı verme verimi olarak daha sağlıklı sonuç alırsın
cat 8 fiyatları oldukça pahalı şuan onlara para veremem fakat internet hızımın zaten üstünde alıyorum yani internet hızımda bir sıkıntım yok şuan kablom cat6 olması lazım ama eğer bu kesin çözüm derseniz cat 8 alacağım şuan 500 download 20 upload olan bir paket kullanıyorum ve sonuçlar aşşağıda dediğim gibi kesin sonuç derseniz paraya kıyıp alacağım

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hangi firma? Arıza kaydı oluştur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hangi firma? Arıza kaydı oluştur
turkcell arıza kaydı oluşturmadım ama destek hattını arayınca ordan kontrol vesaire birşeyler yaptılar ve orda bir sıkıntı omadığını tekrardan denememiz gerektiğini filan söylediler sonrasında bir daha da aramadım ama beni arıza kaydı oluşturmaya vesaire yönlendirmediler

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kablolarınızı kontrol ediniz bazen ana kutuya giden kabloda kopukluk olabiliyor

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kabloda ezik çürük yada kopukluk varsa kesinti oluşturur yoksa arıza kaydı oluşturup baktırman lazım dostum.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
Yani 444 müşteri hizmetlerini aramalısın extra bi durum için sorunu burada çözmek zor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam cat 7 ve cat 8 in mesafesi kısa onun yerine ben cat 6 kulanıyorum 20 metre oldu için inetnet hızı

DOWNLOAD​

25.3
Mbps

UPLOAD​

5.6

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam İnternet bağlantınız sık sık kopuyorsa öncelikle modemin fiziksel bağlantısında bi sorun varmı kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka wifi ise yavaslamistir reset at veya borcu varsa ödeyin bu aralar hepsinde yavaşlama var ama bir modeme bak belki kablosunda sorun varidr

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ee dostum yardımı olur mu bilmiyorum bende aynı dertten muzdariptim gece 3 modemi fişten çıkardım 5 dakka bekledim taktım üstüne reset attım modem arayüz girip ayarları tekrardan yaptım ondan sonra daha hiç gitmedi bir denemeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ee dostum yardımı olur mu bilmiyorum bende aynı dertten muzdariptim gece 3 modemi fişten çıkardım 5 dakka bekledim taktım üstüne reset attım modem arayüz girip ayarları tekrardan yaptım ondan sonra daha hiç gitmedi bir denemeni tavsiye ederim.
Evet ya işe yarıyor bazen bug oluyor modem de yaparsanız faydasını gorursunuz hem wifi rahatliyor daha iyi performans veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...