fiber ama genelde gece belirli saatlerde gidiyor yinede bu kabloyla alakalı olabilir mieğer fiberse gelip fiber kutusunu kontrol etmelerini söyle fiber kablosu çok çabuk hasar alabiliyor kötü yerleştirildiğinde
bu arada kablo büyük ihtimalle iyi durumdu değildir ama beni yinede belirli saatlerde olması şüphelendiriyor ve dedğim gibi sadece ethernetde sıkıntı çıkııyor wifida herhangi bir sıkıntı yokfiber ama genelde gece belirli saatlerde gidiyor yinede bu kabloyla alakalı olabilir mi
modemden kaynaklanmıyor öyleyse wifida problem yoksa tavsiyem bir cat7/8 aralarında kablo alıp yenisini takmaktir bu şekilde daha iyi performans alırsın cat8 daha iyi olur ne kadar yüksek alırsan hızı verme verimi olarak daha sağlıklı sonuç alırsınbu arada kablo büyük ihtimalle iyi durumdu değildir ama beni yinede belirli saatlerde olması şüphelendiriyor ve dedğim gibi sadece ethernetde sıkıntı çıkııyor wifida herhangi bir sıkıntı yok
cat 8 fiyatları oldukça pahalı şuan onlara para veremem fakat internet hızımın zaten üstünde alıyorum yani internet hızımda bir sıkıntım yok şuan kablom cat6 olması lazım ama eğer bu kesin çözüm derseniz cat 8 alacağım şuan 500 download 20 upload olan bir paket kullanıyorum ve sonuçlar aşşağıda dediğim gibi kesin sonuç derseniz paraya kıyıp alacağımmodemden kaynaklanmıyor öyleyse wifida problem yoksa tavsiyem bir cat7/8 aralarında kablo alıp yenisini takmaktir bu şekilde daha iyi performans alırsın cat8 daha iyi olur ne kadar yüksek alırsan hızı verme verimi olarak daha sağlıklı sonuç alırsın
turkcell arıza kaydı oluşturmadım ama destek hattını arayınca ordan kontrol vesaire birşeyler yaptılar ve orda bir sıkıntı omadığını tekrardan denememiz gerektiğini filan söylediler sonrasında bir daha da aramadım ama beni arıza kaydı oluşturmaya vesaire yönlendirmedilerHangi firma? Arıza kaydı oluştur
Yani 444 müşteri hizmetlerini aramalısın extra bi durum için sorunu burada çözmek zorgece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
hocam cat 7 ve cat 8 in mesafesi kısa onun yerine ben cat 6 kulanıyorum 20 metre oldu için inetnet hızımodemden kaynaklanmıyor öyleyse wifida problem yoksa tavsiyem bir cat7/8 aralarında kablo alıp yenisini takmaktir bu şekilde daha iyi performans alırsın cat8 daha iyi olur ne kadar yüksek alırsan hızı verme verimi olarak daha sağlıklı sonuç alırsın
Evet ya işe yarıyor bazen bug oluyor modem de yaparsanız faydasını gorursunuz hem wifi rahatliyor daha iyi performans veriyoree dostum yardımı olur mu bilmiyorum bende aynı dertten muzdariptim gece 3 modemi fişten çıkardım 5 dakka bekledim taktım üstüne reset attım modem arayüz girip ayarları tekrardan yaptım ondan sonra daha hiç gitmedi bir denemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?