- Moderatör
-
Eyvallah hocam ben maximum verim alman için söyledim zatencat 8 fiyatları oldukça pahalı şuan onlara para veremem fakat internet hızımın zaten üstünde alıyorum yani internet hızımda bir sıkıntım yok şuan kablom cat6 olması lazım ama eğer bu kesin çözüm derseniz cat 8 alacağım şuan 500 download 20 upload olan bir paket kullanıyorum ve sonuçlar aşşağıda dediğim gibi kesin sonuç derseniz paraya kıyıp alacağım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eyvallah hocam ben maximum verim alman için söyledim za
Anladım reis eywlh kralsınEyvallah hocam ben maximum verim alman için söyledim zaten
sürekli gece kesildiğini iddia ediyor fiberle alakası yok alt yapı ile alakası vareğer fiberse gelip fiber kutusunu kontrol etmelerini söyle fiber kablosu çok çabuk hasar alabiliyor kötü yerleştirildiğinde
benimde aynı sorun oluyodu modemi değiştirdim düzeldigece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
İyi yapmışsın genelde modem arızalı oluyorbenimde aynı sorun oluyodu modemi değiştirdim düzeldi
hocam depremlerden dolayı olabilirgece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
yaklaşık 1 aydır oluyor fakat öncesinde hemen gelip gidiyordu bu aralar son 1 haftada 15 dk lara kadar çıktı depremle alakası var mı bilmiyorumhocam belki depremlerden dolayı olmuş olabilir bu olay. ne zamandan beri yaşıyorsunz sorunu. yada kabloluların sıkı bağlı olduğundan emmin olun
Yardımcı olmama gibi şansları yok tekrar üstele ne alaka vs de eğer ki devam ederlerse ses kaydı alıp dava açabilirsin.gece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
büyük ihtamelle kabloyla ilgili servisi aragece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
Tamamdir kanka Cat6 mi cat8 mi daha iyi olur ona göre yapayimTürk telekomun verdiği modemi kullanıyorsan değiştir iç tesisatı imkanın varsa cat6 ya çevir kesinlikle faydası oluyor. Birde eğer şuanki modeminde görebiliyorsan sinyal gürültü testlerine bak db değerlerine.
Tamamdir kanka Cat6 mi cat8 mi daha iyi olur ona göre yapayim
Tamamdır reis bende Cat6 yapayım sağol teşekkürler ilgilendigin içinBen cat6 kullanıyorum büyük oranda siyal gürültü sorunum düştü ve kopmalar gitti fazla masraf etmene gerek yok cat6 da yeterli.
Hmm anladım umarım bir an önce herkesin wifisi iyi çeker depremden dolayı da olabilir bu aradafirman ile görüş bazen alt yapı destekleri değişim gösterebiliyor anlamsız bi şekilde
Modem ayarlarında sorun olabilir. Modem ayarlarını bilen birine göstermende yarar var. Bazı internet şirketler o saatlerde reset atıyor. Uydunet tarzı internetlerde bu yaşanıyor. Bir de bağlantı sayını bir kontrol et. Belirli miktar bağlanan cihaz var ise belki de otomatik olarak ethernet üzerinden gelen interneti iptal ediyor olabilir.gece rastgele bir saattde genelde 2 ile 4 arasında rastgele bir zamanda internetim gidiyor ve yaklaşık 15 dk geri gelmiyor tfirmayı araadğımda yardımcı olamayacaklarını bunun onlarla bir alakası veasire olmadığını söylediler modemin ışıkları yanıyor ve wifi ile bağlanılıyor fakat ethernet gidiyor başka bir ethernet kablosu denediğimde ise düzelmiyor yardımcı olabilecek var mı
Haklısın sana katılıyorum bence nedeni bu %100Modem ayarlarında sorun olabilir. Modem ayarlarını bilen birine göstermende yarar var. Bazı internet şirketler o saatlerde reset atıyor. Uydunet tarzı internetlerde bu yaşanıyor. Bir de bağlantı sayını bir kontrol et. Belirli miktar bağlanan cihaz var ise belki de otomatik olarak ethernet üzerinden gelen interneti iptal ediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?