Süper Üye
780 p de bir yayın yapmak için ne kadar iyi bir internetim olmalı twitch için
Arkadaşın dediğine yakın ancak minimum yazıyor genellikle donma sorunu olacaktır internetin 16 mps den düsükse
- 480p görüntü kalitesinde, 30 FPS’yle sorunsuz bir yayın yapmak için minimum 2 Mbps internet upload hızı gereklidir.
- 720p görüntü kalitesinde,30 FPS‘yle yayın yapabilmek içinse en az 5 Mbps upload hızına ihtiyacınız vardır.
- 1080p (Full HD çözünürlükte)’de 60 FPS’yle yayın yapabilmek için gereken upload hızıysa minimum 8 Mbps’dir.
aynen yararlı bılgı teşekkurlermodem degiştirmeyi düşünüyorsan kaplonet veya türkcell yanında turbo al çok efsane internetim !
kardeşim youtubede bununla ılgılı bilgiler var bi bak derımof ben canlıyayın açamıyorum lütfen pc den nasıl açılacagını bilen varmı ?
Alt yapı değiştiriken sıkıntı çektin mi ? Bizde türktelekomun 3 ay bedevalı bir interneti var şuan internet hızımız türktelekomu aradığımda 0 olarak gözüktüğünü söylediler. Ve internete arada çok ms giriyor 2 kişi kullanırken bile sıkıntı çekebiliyoruz. Kaç günde geçiş yaptın acaba. Bir de 2 yıl tahattütlü almış abim interneti 2 yıl beklemek şart değil mi ?sırf yayın için abonelıgımı degıstırdım turknete gecıs yaptım alt yapın varsa cok rahat 8upload 75 download 85tl gorursun
alt yapımı ben degıstırmedım bınamız yeni kardesım bırde mahallenın kazdılarsa buda fıber alt yapı oluyor alt yapını kontrol edebılıyorsun sıtesı var19739713a
Alt yapı değiştiriken sıkıntı çektin mi ? Bizde türktelekomun 3 ay bedevalı bir interneti var şuan internet hızımız türktelekomu aradığımda 0 olarak gözüktüğünü söylediler. Ve internete arada çok ms giriyor 2 kişi kullanırken bile sıkıntı çekebiliyoruz. Kaç günde geçiş yaptın acaba. Bir de 2 yıl tahattütlü almış abim interneti 2 yıl beklemek şart değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?