İnternetim yavas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hizli olan internetim 2 3sydir yavas oyunda ms 400fln oldugu oluyor resetledim kac def amusteri hizmetlerin iaradim bi kac gun duzrliyor sonrs yinr ayni 3 4kisi giriyor ama oyle yuklenilmiyor nete varmi tavsiyeniz

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cografi etkenler ve int kaynakcısı sorunudur degiştir neti

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arka planda uyg açıksa kapatman gerek onun dışında yapcak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bende de aynı sıkıntı vardı telekomu aradım bir kaç sefer sıkıntı yok deyip kimse gelmedi sonra telekoma gittim bunun için kolay kolay kimse gelmez dedi oradaki abinin biri modemin fişini çek 5 dakika sonra müşteri hizmetlerini ara internetin gelmeyeceğini görürler ve mecbur gelirler yaptım oldu sende dene bence

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
bende de aynı sıkıntı vardı telekomu aradım bir kaç sefer sıkıntı yok deyip kimse gelmedi sonra telekoma gittim bunun için kolay kolay kimse gelmez dedi oradaki abinin biri modemin fişini çek 5 dakika sonra müşteri hizmetlerini ara internetin gelmeyeceğini görürler ve mecbur gelirler yaptım oldu sende dene bence
Tamam kardesim

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ?

Üye
5 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetlerini arayın yoğunluk olabilir modemdende kaynaklanıyor olabilir.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Telekom altyapısını kullanan başka bir sağlayıcıya geçsenizde durum aynı olacaktır, başka bir altyapı sağlayıcısı olan firma varsa tahaatütü bitiminde ona geçin, örn: superonline, uydunet v.b Tahminimce telekom hattınıza eski port tanımlamış bu yüzden pingte dalgalanmalar çıkmış. Müşteri hizmetlerini arayıp her gün taciz edin, sonuçta para veriyorsunuz.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Telekom altyapısını kullanan başka bir sağlayıcıya geçsenizde durum aynı olacaktır, başka bir altyapı sağlayıcısı olan firma varsa tahaatütü bitiminde ona geçin, örn: superonline, uydunet v.b Tahminimce telekom hattınıza eski port tanımlamış bu yüzden pingte dalgalanmalar çıkmış. Müşteri hizmetlerini arayıp her gün taciz edin, sonuçta para veriyorsunuz.
Bu dediginiz markalarin altyapisi apartmanda olmasi gerekiyormu

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Varmi varmi altyapi ayni olupta marka farklı olanlarda
İnternet altyapı sorgula yazarak bulabilirsiniz ya da geçmeyi düşündüğünüz internet sağlayıcıların sitelerinde altyapı sorgulama özelliği var buradan gerekli bilgilere erişebilirsiniz.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
İnternet altyapı sorgula yazarak bulabilirsiniz ya da geçmeyi düşündüğünüz internet sağlayıcıların sitelerinde altyapı sorgulama özelliği var buradan gerekli bilgilere erişebilirsiniz.
Turkcel dusunuyorum oda cidden cok pahali hacım ya

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şuan'da çok yoğunluk oluyor bizimkinide düşürmüşlerdi hızını geri aradık düzellttiler geri müşteri hizmetlerini yoklamak lazım türk telekomsa yapacağın bişeyin yok onlar bir sorun bulamıyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Şuan'da çok yoğunluk oluyor bizimkinide düşürmüşlerdi hızını geri aradık düzellttiler geri müşteri hizmetlerini yoklamak lazım türk telekomsa yapacağın bişeyin yok onlar bir sorun bulamıyor
Aynen kac defa aradim falan filan gevrliyolatlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
int deiştir başka çare yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...