Tamam bakıcam sağolplati.ru dan bak ben oradan aldığım hiç bir keyde sorun yaşamadım şuana kadar satıcının yorumlarına da bak tabi ki
Webtekno felanda denemişti olmuştu aslında benım şüphem patlarmıhiç o sitelerden almadım 15 20 tl ye vereceklerini sanmam tabi yorumlarını okuyup karar verebilirsin sitenin
Saol yorumun ıcınParalı olarak veren siteler var gerçek bunlardn bırı hepsı gıdıyor da bulunabılır guvenlı free satıyor olabılır bazı sıteler dıkkatlı oldeneme surmu olarak kandırılırsın
Yok bi önceki pc de 4 sene hiç format atmadımkral eğer çok format atmayan birisi ise alıp kullanabilirsin ama bir dahaki formatta tekrar alman gerekir
eğer sınırsız gitmesin istiyorsan retail lisans diye geçer onlardan alman lazım
Tamam saol yorum ıcınSitenin Yorumlarına Bakmadan Satın alma
Tamam saol herkeze yorumlar için teşekkür ederim alıcam zaten 20 çok birşey değil giderse gitsinİnternette bir çok video var 20tl senin için çok bir şey değilse alıp deneyebilirsin.
aslında giderse gitsin mantığıyla düşünme ama yinede sen bilirsin knk olumlu olduğu taktirde buraya dönüş yapar mısın sonucu bende merak ettimTamam saol yorum ıcın
Tamam saol herkeze yorumlar için teşekkür ederim alıcam zaten 20 çok birşey değil giderse gitsin
Tabiki dostum dönüş yaparım aslında haklısın o mantık ıyı degıl ama yapabileceğim bişey yok 1.5k verecek durumumda yok en kötü 20tl gider anlamındaaslında giderse gitsin mantığıyla düşünme ama yinede sen bilirsin knk olumlu olduğu taktirde buraya dönüş yapar mısın sonucu bende merak ettim
Tabiki dostum dönüş yaparım aslında haklısın o mantık ıyı degıl ama yapabileceğim bişey yok 1.5k verecek durumumda yok en kötü 20tl gider anlamında
Özele gel linkini atayım birde dostlar bişe sormak istiyorum suanda home kullanıyorum pro lisansı alsam proya gecıs yaparmı dosyalar vs kaybolmadannasıl alcanki ucuz lisans yok ben bulamadım bulursan banada yartdımcı olurnmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?