- Konuyu başlatan
-
5 kuruş dahi vermene gerek yok KmsPico yaz internete indir aç office ve windowsu otomatik lsanslayacaktır.Yılda 1 tekrar etsen yeterli
Güvenmiyorum o tarz programlaraplati.ru gibi sitelerde var bişeyler kankacım. Aslında bakabilirsin seni yormaz çok
kanka haklısın n11 de falan ucuza key satanlar var onlarla şansını deneyebilirisn bakGüvenmiyorum o tarz programlara
Zaten alıp aktif ettim sağolkanka haklısın n11 de falan ucuza key satanlar var onlarla şansını deneyebilirisn bak
***** programları var yapabilirsin neden para veriyorsun ?Yaklaşık bir ay önce yeni pc aldım ama pc freedos geliyor windows 10 deneme sürümü kurdum ama lisanslar çok pahalı gittigidiyor gibi sitelerde 15 20 tl ye var daha önce bu tür sitelerden ucuz lisans alan oldumu aldıysanız bir sıkıntısı veya süresinde bir sıkıntı çıktımı ?
Abii kusurua bakma bilmiyodum. Hayırlı olsun tekrardanZaten alıp aktif ettim sağol
Eyw teşekkür ederimAbii kusurua bakma bilmiyodum. Hayırlı olsun tekrardan
Dostum umrumda aslında soruyorum sadece kullanan varmı elınızde patladımı dıye bilinçlenmek amaçlı yani buradaki yorumları dikkate alıyorumHiçbir kelime umrunda değil, sadece senin için rahat olanı yap
Harikasın, arkadaşlarınla ilgileniyorsun, iyi görünüyorsun, bu tür insanları severimEyw teşekkür ederim
Dostum umrumda aslında soruyorum sadece kullanan varmı elınızde patladımı dıye bilinçlenmek amaçlı yani buradaki yorumları dikkate alıyorum
dostum bilişim cininden almıştım 20 tl mi ne verip win10 pro key sorunsuz sıkıntısız kullandım format atınca gitmiyor bir de anakarta yazılı oluyor ancak keyleri denerken canlı destekle irtibatını koparma bazıları sistemden çektikleri için uzun süreliler kullanılmış oluyor anında yenisini veriyorlar zaten 2. denememde aktif olmuştu tavsiye ederim hızlı siteYaklaşık bir ay önce yeni pc aldım ama pc freedos geliyor windows 10 deneme sürümü kurdum ama lisanslar çok pahalı gittigidiyor gibi sitelerde 15 20 tl ye var daha önce bu tür sitelerden ucuz lisans alan oldumu aldıysanız bir sıkıntısı veya süresinde bir sıkıntı çıktımı ?
Emin ol virüs programından daha güvenli bizzat test ettim ki zaten senelerdir kullanıyorum 0 sıkıntıGüvenmiyorum o tarz programlara
ben ordan aldım bi sorun yokYaklaşık bir ay önce yeni pc aldım ama pc freedos geliyor windows 10 deneme sürümü kurdum ama lisanslar çok pahalı gittigidiyor gibi sitelerde 15 20 tl ye var daha önce bu tür sitelerden ucuz lisans alan oldumu aldıysanız bir sıkıntısı veya süresinde bir sıkıntı çıktımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?