reiz ben youtube başladığımda para kazanma gibi bir hedefim yoktu hani bir durum var diye zaten yılda youtube toplasan max 5 video yükledim ondanda hedefim olmadığı için bazılarına koydum bunu hedef koyarak yapsaydım daha çok kazanırdım1 yılı geçik bir zamanda 20 tl çok iyi
sakın seni küçümsediğimi düşünme belki zamanla daha çok kazanmaya başlarsın ver iyi bir yere gelebilirsin hevesin kırılmasın birçok kişi benim ilk yazdığım cümle gibi yazacaktır. aldırış etmemeni temenni ediyorum.
azimle sıçan betonu delermiş
bence hedef koy ve hile kanalı yap ama oyunların resmi kendisiyle paylaşım yapmaki en azından telif yiyip kanal kapanmasın detaylı şekilde anlatım yapmanı tavsiye ederimreiz ben youtube başladığımda para kazanma gibi bir hedefim yoktu hani bir durum var diye zaten yılda youtube toplasan max 5 video yükledim ondanda hedefim olmadığı için bazılarına koydum bunu hedef koyarak yapsaydım daha çok kazanırdım
reiz aslında telif yemeyebilirdim unturned hilelerini başka bir kanaldan alıyordum adam kendisi yapıyordu bana bi gün mail atmış bunun rus arakadaşları beni ifşalamış videoları sil yoksa kanalı kapatırız diye bende maile ayda 1 kere girdiğim için görmedim bi sabah kalktığımda youtubea giremediğimde anladımbence hedef koy ve hile kanalı yap ama oyunların resmi kendisiyle paylaşım yapmaki en azından telif yiyip kanal kapanmasın detaylı şekilde anlatım yapmanı tavsiye ederim
sağlık olsun ama hiçbir zaman vazgeçme yarın bizden daha çok kazanç elde ettiğinde kimse seni tebrik etmez başarırsın illaki kendin içerik oluşturmaya bak zamanın varsa ama ailenide erteleme zamanında bende çok uğraşıyordum sosyal hayatımı tercih ettiğim için çok şeyler kaçırmış oldumreiz aslında telif yemeyebilirdim unturned hilelerini başka bir kanaldan alıyordum adam kendisi yapıyordu bana bi gün mail atmış bunun rus arakadaşları beni ifşalamış videoları sil yoksa kanalı kapatırız diye bende maile ayda 1 kere girdiğim için görmedim bi sabah kalktığımda youtubea giremediğimde anladım
reiz bildiğim çok yöntem var bende bir yöntem biliyorum günlük 130tl falan ödüyorsun 250tl falan kaldırıyorsun fakat çok zor cidden söylüyorum sabah 10.dan öbürsü gün 10.00 a kadar 24 saat pc başında olman lazımsağlık olsun ama hiçbir zaman vazgeçme yarın bizden daha çok kazanç elde ettiğinde kimse seni tebrik etmez başarırsın illaki kendin içerik oluşturmaya bak zamanın varsa ama ailenide erteleme zamanında bende çok uğraşıyordum sosyal hayatımı tercih ettiğim için çok şeyler kaçırmış oldum
şans işi benim csgo videom 4dk idi ve hiçbir montaj falan filan yoktu şans eseri tuttu 50k izlendianlatımın güzel de çok izlenmesi lazım
kanal kapanmasaydı şuan 100kyi bulurdu aradan 2 yıl geçti kanalın kapanmasındananlatımın güzel de çok izlenmesi lazım
ben sapıkmıyım ifşa gurubu açayımTELEGRAM İFŞA KANALI KULLANARAK 20₺Yİ GÜNLÜK KAZANABİLİRSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?