Uygula ismi Alone apk olarak yayınlıyoruygulama ismini ve nasıl kanazıldığını öğretirmisin
Admob ve mobil uygulama ileNasıl kazandın açıklama yaparsan iyi olur
konu açmak isterim ama gereksiz insan çok o yüzden isteyenlere sadece kazanç odaklı yardımcı olacağımkardeşim bu konu hakkında bir konu açmani istiyorum umarım bos bit zamanında açarsın paraya ihtiyaçı olan kişiler yararlanır
Mobil uygulama işine yeni girdim basit bir program ile kazançımı sağlıyorum aman aman bir program değil yaniUlaşirmisin mobil degilde.emilator vs ile pcden olurmu
Daha detaylı anlatabilirmisin açıkcası böylesi işlere merakım var
Dm Atarsan cevap veririmBana yardımcı olur musun
Adsense mavidir kardeşim,Ama Adsenseeye girdiğin zamanda admob'da olan kazançlarını görebilirsin ortak bir platform olduğu için ikiside googleye bağlı.google adsenseye benziyor fakat tam emin olamadım.
Bence bunu yazıp bırakmaktansa biraz detaylandırsaydın güzel olurdu yani herkese açıklamak itemiyorsan bunu belirt, ama bunun konusunu açıyorsanda konuyu biraz açman lazım.
Tüm Sırrı bozdun ama sen, Zaten konuda belirttim reklamdan kazanç sağladığımı mobil uygulama ileMobil uygulama yapıp rekl4m eklemiş sanırım arkadaş.
ben ne dedim ?Arkadaş google admob a oyun yüklemiş ondan para kazanmış bilginize..
google üzerinden yapmış arkadaşlar örneğin bir oyundan yada uygulamadan kazandığın para
Mobil Uygulama için nerden kazanç sağlamayı planlıyorsunuz ki siz?google admob ile kazanç sağladı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?