Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamanında mobilde bi uygulama vardı Q ile başlıyordu ismi şimdi aklıma gelmedi turuncu logolu bi uygulamaydı.Görevler veriyordu haftalık yapıyordun puan kazanıp marketlerinden ürün çekiyordun seneler sonra öğrendim batmışlar galiba emin değilim.Diyeceğim o ki para kazansan bile arkadaşın da dediği gibi az para kazanırsın zamanına deymez.
Cs go oynayarak kasa düşürebilirsin. Arkadaşım her gün düşürüyor neredeyse 5 6 liralık. Sonra kasaları ya açarsın içinden iyi bir şey çıkar onu satarsın ya da kasayı direkt olarak satarsın. Ama sattığında para steam cüzdanında kalıyor maalesef. Steam cüzdandan parayı çekebiliyor musun onu bilmiyorum.
oyunu oynayarak para kazanma diye bir şey yoktur ama bilmiyorum.
boşver uğraşmayın. başka beleşler için en iyi Paycell kampanyası katılın. (Sadece Turkcell içindir.) beklenen yeni PUBG Mobile 15 TL kampanyası gelince hemen katıldım 15 tlye UC ücretsiz satın aldım. kanıtlı video mevcut ama upload etmedim.
grafik tasarım öğren uzun vaadeli kendine yatırım yapmış olursun, eğer iletişimin güçlü ise kısa zamanda para kazanmaya başlıyabilirsin ben aylık olarak 500-700 euro arası para kazanıyorum.