Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünyanın gidişatının bu yönde olduğunu anlamana sevindim. Öncelikle "günde 100 lira kazan, link kısalt 50 dolar kazan, Anket doldurarak günde 20 lira" gibi saçmalıklara inanma lütfen. Ya da video izle şu kadar kazan gibi tuzaklara kanma çünkü hiçbir zaman o para büyümez, tatmin edecek bir miktara asla ulaşamazsın. Sadece kendini kullandırmıs olursun. Öncelikle internetten para kazanmak, hak ederek kazanmaktır. Yani bir yeteneğin ya da ilgi duyduğun bir alana sahip olmalısın. Ya da o alana ulaşmak ve çalışmak için kendini geliştirmelisin.
Freelancer olarak tanımlanıyor bu durum.İster geçici olarak, ister tek seferlik bir iş, istersen bir meslek olarak.İnternetten nasıl para kazanabilirsin?
Yazıma güveniyorum diyorsan Makale yazarak ciddi paralar kazanabilirsin. Aylık geçimini bu şekilde sağlayan insanlar var.
Kodlama biliyorsan kaba bir tabirle aç kalmazsın. Web tasarım, Android Programlama, Python,C++ gibi.. Bu gibi dillere her zaman ihtiyaç var ve her zaman olacak. Zamanı da yok bu işler. Adamın beklentisi sadece uygulamayı bitirip bitirmediğin oluyor. Ya da web tasarımında şu süre de 20 tane ekran çıkartman lazım gibi.. Rahat ve keyifli işler eğer ilgi duydugun alan buraysa.
Video editörlüğü. Video editleme,tasarım işlerinden anlıyorsan ve ilgili programları kullanabiliyorsan bir seçenek olabilir.
Sesine güveniyorsan, ses sanatçılığı yapabilirsin. Bir şirketin, bir belgeselin, bir projenin sesi olabilrsin.
Blog açabilirsin. Yazacak birşeylerin, güzel bir fikrin varsa neden olmasın. Ancak tüm bunlar sabır isteyen işler. Mesela blog için siteni uzun bir süre geliştirmen lazım ki meyvesini yiyebilesin. Sakın hafife alma gerçekten güzel kazançlar elde edebileceğin alanlar.
Yayıncılık. Evet yayıncılık. Belli başlı bir sermaye lazım sana girişte. (Benim de hayalim bu aslında) İşimden eve döndükten sonra belli bir kitleye hitap edip arkadaşlarımla düzenli olarak oyunlar oynamak. Ses kartı,mikrofon, iyi bir bilgisayar,kamera,internet gibi iyi yayın akışı yapmanı sağlayacak iyi bir sistem ve ekipman gerekecek. Yine planlar yapman gerek sadece oyun için değil. Her hangi bir seçtiğin kategoride kanal da açabilirsin. Ama her şeyden önce özgün içerik üreticisi olman gerek ve sürekliliğini sağlaman gerek.
Müzikle ilgiliysen dijital müzik üreticisi olabilir ve bunları pazarlayabilirsin. Müzikal ile uğraşıyorsan bilgisayar tabanlı müzik programlarında müzik üreterek tanınabilirsin. İnsanlar seni beğenirse rklamlar dan para kazanabilirsin. Yayıncılık, kanal açmak,blog,site kurmak vb. şeylerde parayı trafiğine bağlı olarak reklamlardan kazanırsın. Bak burası bir web sitesi ve sağda reklam var. Oraya tıklarsan site kurucusu para kazanıyor gibi düşün.
Yazı Çeviri. Metin yazarlığından ziyade bir yazıyı başka bir dile çevirmek. Örneğin Türkçe kaynağı İngilizceye çevirmen isteniyor. Bunun için yeteneğin iyi seviye de bir dil bilmek olmalı. Günümüz şartlarında İngilizce bile tek başına yeterli olmuyor ancak eğer İngilizceyi bilmiyorsan sorun değil. Öğrenmeye hemen başlayabilirsin. Eline pek çok fırsat ve şans geçecek . Emin ol. Ben İngilizce bilmeyi dünyayı avucunun içine almak olarak tanımlarım ki bende hala öğreniyorum. Orta seviyedeyim. Sende başlayabilirsin.
Resim yeteneğim var diyorsan. Karakalem çalışmaları yapabilir ve bunları satabilirsin. Kaba bir tabirle önce yeteneğini pazarlaman gerekecek. Yani bir alan seçmen yeterli değil. İnsan ilişkileri her bir alanda çok önemlidir.
Aklıma gelenler bunlardı. İnternette daha fazla alana ulaşabilirsin. Artık evden çalışma daha da popülerlik kazanacak gibi duruyor. O yüzden bir alanda uzmanlaşman gerekir para kazanmak için. Lütfen yukarda bahsettiğim günde 100 lira kazan, link kısalt 50 dolar kazan, Anket doldurarak günde 20 lira video izle şu kadar kazan " gibi yemleri yutma. Yok öyle bir şey. Bileğinin hakkıyla bu şekilde emek vererek kazanabilirsin. Umarım faydalı olmuştur yazım.
Arkadaşlar bu virüs yüzünden herkes evde para kazanma peşinde koşuyor. Ufak bir bilgilendirme yapayım. Evde çağrı merkezi görevlileri yani müşteri temsilcisi olarak işçi alımı yapıyorlar. Bunun için teminat bedeli yani kullandırdıkları programın lisans bedeli diye 400 500 civarı para talep ediyorlar. Evet parayı yatırınca işi veriyorlar ama hiçbir şey söyledikleri gibi olmuyor. Lütfen dikkat edin ayda 30 müşteri için size 3000 tl para veriyorlar fakat siz 1 müşteri bile bağlayamıyorsunuz. Koparttırmayın kendinizi ben koparttırdım.
one good method i have found to make money online is drop shipping, there are several videos about it on youtube that you can check out with quick search