Satıyorum İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Detaylı Rehberler! 🔥

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Herkese selamlar arkadaşlar hiç uzatmadan direk rehberlerden ve sistemin nasıl çalıştığından bahsedeceğim burada ki temel amaç kendimize ufak tefek yatırımlar ile büyüyerek sermaye oluşturmaktır. Nitekim hata payınız olabilir takıldığınız yerler olabilir işte o an rehber doğrultusunda ilerlediğiniz de istediğiniz hedefe varacaksınız. Temel olarak 3 adet Rehberim mevcuttur birincisi normal olarak elimizden geldiğince belirli başlı sitelerden para kazanmak yani kısaca "İnternet" rehberim var, İkinicisi ise sadece "Discord" üzerinden yapacağımız çeşitli method ve yöntemler ile kazanacağımız para var, Üçüncü ve son olarak ta "Tiktok" üzerinden belirli methodlar ile para kazanma rehberimiz var.

Peki bu rehberler ne işe yarıyor diye soracak olursanız ;

Bu rehber paketlerini satın alarak içeriğindeki eğitimler sayesinde
para kazanabilir sermaye kurabilir ya da hedefleriniz doğrultusunda e-ticaret yapabilirsiniz.

Size neler öğretiliyor?

Hesap açarak para kazanma
sistemi öğretiliyor. / Tedarik ile para kazanma sistemi öğretiliyor.

Satış yapabiliceğiniz site listesi veriliyor. / Para kazanma ile ilgili eğitim veriliyor.

<> Rehberi veya Rehbeleri satın aldıktan sonra iade kabul edilmemektedir!

<> Rehberin veya Rehbelerin iznim dışında farklı platformlar da satılması veya paylaşılması yasaktır!

Fiyatlandırma :

Discord Para Kazanma Rehberi - 30

İnternetten Para Kazanma Rehberi - 25
Tiktok Para Kazanma Rehberi - 20

Ödeme Yöntemleri :

Papara veya Aracı siteler

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hiç bir meslek ve statü sahibi diğilseniz birde geçinmede maddi sıkıntı yaşıyorsanız denenebilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ücretin bu kadar cüz i olması herhalde ciddi insanlara bir şeyler öğretmek diye düşünüyorum

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ben yapamıyorum para kazanma için
Rehberleri satın alarak ve maddelere uyarak sizde öğrenebilirsiniz. :)
Evet işinizi büyütürseniz o pozisyona da gelebilirsiniz.
Hiç bir meslek ve statü sahibi diğilseniz birde geçinmede maddi sıkıntı yaşıyorsanız denenebilir
Aynen öyle, Hem ek gelir elde etmiş olursunuz hem de işi öğrenmiş olacaksınız.
gerçekten bunları bi iş olarak görüp yapan varmı ?
Evet herkes bir yerden başlayarak küçük adımlar atarak bir şeyler yapmaya, öğrenmeye ve kazanmaya çalışıyor.
Teşekkürler.
ücretin bu kadar cüz i olması herhalde ciddi insanlara bir şeyler öğretmek diye düşünüyorum
Tam olarak öyle daha yüksek fiyatlar da koyabilirdim fakat herkes öğrensin bilmeyen bilsin kazanamayan veya kazanmayan kazansın diye fiyatları çok uygun tuttum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çok yararlı bir konu tebrik ederim.