Üye
genelinde güvensizlik var genelde parayı geri vermiyorlar boşuna emek harcıyorsun güvenilir birşey var diyorsan söyle yapakdostum bazı uygulamalar var , uygulamada oyun indiriyorsun oynuyorsun para kazanıyorsun. Bunun gibi birçok uygulamayı playstore'da bulabilirsin.
Varsa bildiğin öyle bir uygulama güvenilir olan paylaşırsan sevinirim.dostum bazı uygulamalar var , uygulamada oyun indiriyorsun oynuyorsun para kazanıyorsun. Bunun gibi birçok uygulamayı playstore'da bulabilirsin.
o güzelde ilk başlarda yüksek veya düşük oldunu anlayamazsın mesela 10 liraysa bakarsın 9 a düşmüş sen sanarsın düşüyor ama gerçekte 5 liradan 10 a 9 a yükselmiş yani zarar yaparsın benim dişüncem bubenim arkadaş bitcoin işine girmeyi düşünüyordu. borsa takip edebilirsin,al sat yapabilirsin.
onun içinde bi insta sahibi olmak ve her yorumun altına bel altı şeyler atıp kendine çekmek fln fistan zor işKanka tanıdığın varsa tl linkteki olayı anlstayım indirmr başına belirli bir para kazanıyorsun. Sadece gerekli olan olayın takipçisi olan birisini bulmak ve tl link kullanmak
Sizin bu dediğiniz gerçekten sabır işi aga ben onu denedim ama kullanıcı çekmek gerçekten sıkıntı çünkü bi süre sonra instagramdan yorum engeli yiyorsun ve öylece kala kalıyorsunonun içinde bi insta sahibi olmak ve her yorumun altına bel altı şeyler atıp kendine çekmek fln fistan zor iş
Freelancer yap yandexinkiler falan varbenim arkadaş bitcoin işine girmeyi düşünüyordu. borsa takip edebilirsin,al sat yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?