Kesinlikle pişman olmadan izleHocam pc alırken acele etme kesinlikle araştırmanı öneririm onun fiyatlarına çok iyi fiyat performans sistemler var youtube donanım arşivi ve pc hocasının kendi sistemleri var baya iyi şiddetle izlemeni tavsiye ederim
Hocam pc alırken acele etme kesinlikle araştırmanı öneririm onun fiyatlarına çok iyi fiyat performans sistemler var youtube donanım arşivi ve pc hocasının kendi sistemleri var baya iyi şiddetle izlemeni tavsiye ederim sana da aynı şeyleri söylüyorum bilgin olsun hocambendede aynı sorunvar
Kendim toplamayı bilmiyorum ekran kartı ssd ve ram biliyorumanakart işlemci falan bilmiyorum yaniSite güvenilir ama unlostun pcleri tamamen overrated yani abartılmış geliyor. Tavsiyem bilgisayarını kendi toplan yönünde.
Biraz araştırma ile belli sitelerin bilgisayar toplama bölümü var oradan sen anakartını seçiyorsun ona uyumlu ramle filan şeklinde topluyorsun.. Forumlarda biraz araştır çok zor bir şeyi yok . Kendi topladığın bilgisayar her zaman hazır sistemlerden daha iyi ve daha ucuzdur..Kendim toplamayı bilmiyorum ekran kartı ssd ve ram biliyorumanakart işlemci falan bilmiyorum yani
Farkındayım toplama sistemin daha iyi olacağını unlost un yaptığı sistemler şişiriliyor diyen arkadaşlar kafamı karıştırdı sadeceBiraz araştırma ile belli sitelerin bilgisayar toplama bölümü var oradan sen anakartını seçiyorsun ona uyumlu ramle filan şeklinde topluyorsun.. Forumlarda biraz araştır çok zor bir şeyi yok . Kendi topladığın bilgisayar her zaman hazır sistemlerden daha iyi ve daha ucuzdur..
Az önce topladım ama çok pahalı oldu hangisinden kısmam gerekiyor bilmiyorum mesela anakarttan kıssam 16gb ram çok mu fazla gelir tam bilgim yok o yüzden zor geliyor kendi toplamamben topluycam araştırıyorum