iOS 12.3.1 güncellemesinin sır detayı ortaya çıktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben RUMEXUS bugün sizlere İos 12.3.1 güncellemesi hakkında bilgiler vereceğim.
Apple kısa bir zaman önce 12.3 güncellemesini paylaşmıştı. 12.3'ün en iyi yenilikleri TV Uygulaması ve Airplay 2'di.
Fakat Cupertino merkezli şirket, 12.3'ten sonra 12.3.1 hızlı bir şekilde çıkarttı. Bu güncelleme de ise mesaj uygulaması
ve VoLTE çağrılarında ki bir çeşit hataları gidermiştir. Fakat İOS 12.3.1'in bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.
YouTube Kanalı iAppleBytes tarafından testi yapıldı ve 12.3.1'in eski İphonelere yaptığı iyileştirmeleri
sunuldu.

Apple, Mobil işletim sisteminde bulunan hataların sorununu çözmek için geçtiğimiz hafta iOS 12.3.1 sürümünü yayınladı.
Görünüşte sadece hataların giderildiği sanılıyor fakat YouTuber iAppleBytes'ın paylaştığı test sonuçları, Apple'ın güncelleme ile birlikte eski iPhone modellerinin batarya sürelerinde ufak bir iyileştirme yaptığını gösteriyor.

iAppleBytes, Apple'nin batarya iyileştirme süresini daha iyi bir şekilde göstermek için Geekbench 4 batarya testini sıralı bir şekilde iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 ve iPhone 8 modellerine tek tek uyguluyor.
Tüm cihazların şarj süreleri hem birbirleriyle hem de iOS 12.3 ile çalışan sürümleriyle karşılaştırılmaktadır.
:resim:

ios_12_3_1_.jpg

SÜRE UZADI

Test sonucunda görülen iOS 12.3.1 sürümü sadece eski iPhone modellerinin şarj süreleri 14 dakika ile 18 dakika arasında bir uzatma süresi gerçekleşiyor. Yeni nesil iPhone
iPhone 8'de ise şarj süresinin yalnızca 1 dakikalık bir artış görüyoruz. Ayrıca test sonuçları, cihazların şarj süreleriyle ve performanslarının da iyileştiğini gösteriyor.

Apple, İOS 12'yi yayınladığı zaman mobil işletim sisteminin yeni sürümünün eski İphone modellerinin performansını en iyi ölçüde arttıracağını söylemişti.
Çoğu İOS 12 Kullanıcıları, şirketin bu söylenenleri gerçekleştirdiğini söylüyor. Apple, yalnızca iOS 12'de değil, iOS 12'nin alt sürümlerinin de performans iyileştirmeye devam ettiği görülüyor.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İlk açtığın konuya ilk mesajın benden olsun.
Konuyu gayet iyi hazırlamışsın dostum. Yeni birisi için gayet profosyonelce hazırlanmış. Ellerine sağlık. :gelisirabii:

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk açtığın konuya ilk mesajın benden olsun.
Konuyu gayet iyi hazırlamışsın dostum. Yeni birisi için gayet profosyonelce hazırlanmış. Ellerine sağlık. :gelisirabii:
Yorumunuz için teşekkürler hocam elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...