ios 16 güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar ios güncellemesinden sonra ekran dokunmatiğin de bi tuhaflık olmaya başladı. Örneğin mesaj filan yazarken klavye takılıyo kalıyo. Sizlerde bu sorun varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Normalde de oluyor mu sürekli, bende telefon şarjda bağlıyken oynadığım zamanlarda dokunmatik kafayı yemiş gibi oluyor. sürekli mi oluyor yoksa şarjda mı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu sorun tek ben de var sanıyordum ki bu forumu gördüm. Öncelikle güncellemeden olabilir ama şu var sarjdayken oluyordu ben de telefon bi garip takılmalar oluyordu. Formatla eğer düzelmezse

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun süreç genel olarak çoğu kullanıcının başına gelebilecek nitelikte.

Update süreci tamamlandıktan sonra genel olarak iOS üzerinde veri kaybı oluşur. Bu yaşanan veri kaybı ile telefonun çalışma prensiplerinde yavaşlık, donma ve takılmalar meydana gelir.

Normal şartlarda iOS güncellemeleri veri kaybına yol açmasa da güncelleme sırasında aniden güç kaybı olursa veri kaybı yaşanabiliyor.
Bu nedenle iOS güncellemesinden önce verileri iCloud veya iTunes üzerinden yedeklemek faydalı olacaktır senin için.

Sorunu ortadan kaldırmak için de iPhone içerisinde veri yolu açarak alan yaratabilirsen telefonun normale göre daha az takılmasını sağlayabilirsin. Bir sonraki Update ile de dediğim yöntem ile sorunu ortadan kaldırabilirsin.

NOT: Eğer model çok düşük ise (iPhone 6s gibi) bu gibi takılmalara ne yazık ki çözüm üretemezsin.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
apple genelde yeni ios'te işi batırıyor diğer güncellemeleri bekle
Post automatically merged:

bide telefon ne bro servisede göster bi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sürekli aynı şey daha yeni aldım sürekli bir sıkıntı yok pili bitiyor yavaşlıyor yok böyke yok şöyle fiyatlar desen cep yakıyor ülkemizde zaten.

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende ios 16 ile ilgili bir sorun yok bro fakat çok gereksiz bir güncelleme iphone 11 de pil yüzdesi gözükmüyor saçmalığa bak...

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evet götürdüm geldim şimdi yok efendim genel bir problem bazı cihazlarda oluyormuş biz düzeltecez dediler 1 saatten fazla bekledim hallettiler ama saçma ben uğraştım yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şuanlık götürdüm halloldu gibi gerekli işlemleri yapmışlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pil sorunu büyük sıkıntı ıphonelerde ya performans felan derken herşey gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...