Onaylı Üye
Sorun Olurmu Sonra ?iPhone'unuzun ayarlarını yalnızca ufak bir değişiklikle telefonunuzdan çıkan sesi artırabileceğinizi biliyor muydunuz? 'TheBae' isimli Twitter kullanıcısı, paylaştığı tweet'te iPhone'ların sesini daha yüksek çıkarabilecek formülü yayınladı. 'Ayarlar'a tıklayın, daha sonra 'Müzik'i seçin daha sonra 'Dengeleme'ye (EQ) tıklayın bu pencerede ise 'Geç Vakit Ayarı'nı seçin. Sonra Teşekkür Edersiniz
Bende birşey olmadı ama yinede siz bilirsinizSorun Olurmu Sonra ?
I am sure it will work wellthanks i will try
İşine Yaradaı ise ne mutlu banaDenedim. Deneyimlerimi deneyecek olan arkadaşlar için paylaşayım.
Öncelikle bu ayarı etkinleştirdiğimizde sadece hoparlör değil takıtığınız yada bağlandığınız herhangi bir ses çıkış cihazından gelen ses seviyesi artıyor. Zararı olacağını düşünmüyorum çünkü yöntem donanımın engelini kaldırıyor ve tam kapasite çalışmasını sağlıyor. Yinede malınız değerli ise yapmamanızı öneririm.
Olup olmadıgını bizimle paylaşırsan sevinirimeyvallah dostum deneyeceğim yararlı bilgi
iPhone'unuzun ayarlarını yalnızca ufak bir değişiklikle telefonunuzdan çıkan sesi artırabileceğinizi biliyor muydunuz? 'TheBae' isimli Twitter kullanıcısı, paylaştığı tweet'te iPhone'ların sesini daha yüksek çıkarabilecek formülü yayınladı. 'Ayarlar'a tıklayın, daha sonra 'Müzik'i seçin daha sonra 'Dengeleme'ye (EQ) tıklayın bu pencerede ise 'Geç Vakit Ayarı'nı seçin. Sonra Teşekkür Edersiniz
[/+++
+++ umarım dönerOlup olmadıgını bizimle paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?