Ios hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
iPhone'unuzun ayarlarını yalnızca ufak bir değişiklikle telefonunuzdan çıkan sesi artırabileceğinizi biliyor muydunuz? 'TheBae' isimli Twitter kullanıcısı, paylaştığı tweet'te iPhone'ların sesini daha yüksek çıkarabilecek formülü yayınladı. 'Ayarlar'a tıklayın, daha sonra 'Müzik'i seçin daha sonra 'Dengeleme'ye (EQ) tıklayın bu pencerede ise 'Geç Vakit Ayarı'nı seçin. Sonra Teşekkür Edersiniz :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iPhone'unuzun ayarlarını yalnızca ufak bir değişiklikle telefonunuzdan çıkan sesi artırabileceğinizi biliyor muydunuz? 'TheBae' isimli Twitter kullanıcısı, paylaştığı tweet'te iPhone'ların sesini daha yüksek çıkarabilecek formülü yayınladı. 'Ayarlar'a tıklayın, daha sonra 'Müzik'i seçin daha sonra 'Dengeleme'ye (EQ) tıklayın bu pencerede ise 'Geç Vakit Ayarı'nı seçin. Sonra Teşekkür Edersiniz :)
Sorun Olurmu Sonra ?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Denedim. Deneyimlerimi deneyecek olan arkadaşlar için paylaşayım.
Öncelikle bu ayarı etkinleştirdiğimizde sadece hoparlör değil takıtığınız yada bağlandığınız herhangi bir ses çıkış cihazından gelen ses seviyesi artıyor. Zararı olacağını düşünmüyorum çünkü yöntem donanımın engelini kaldırıyor ve tam kapasite çalışmasını sağlıyor. Yinede malınız değerli ise yapmamanızı öneririm.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Denedim. Deneyimlerimi deneyecek olan arkadaşlar için paylaşayım.
Öncelikle bu ayarı etkinleştirdiğimizde sadece hoparlör değil takıtığınız yada bağlandığınız herhangi bir ses çıkış cihazından gelen ses seviyesi artıyor. Zararı olacağını düşünmüyorum çünkü yöntem donanımın engelini kaldırıyor ve tam kapasite çalışmasını sağlıyor. Yinede malınız değerli ise yapmamanızı öneririm.
İşine Yaradaı ise ne mutlu bana :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzun süreli kullanımda zararı olabileceğini düşünüyorum, ki apple larda ses kalitesi gayet iyi durumda bence

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
eyvallah dostum deneyeceğim yararlı bilgi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
[/+++
Post automatically merged:

Olup olmadıgını bizimle paylaşırsan sevinirim :)
+++ umarım döner :)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Denedim. Deneyimlerimi deneyecek olan arkadaşlar için paylaşayım, eyvallah dostum deneyeceğim. :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yararlı bilgi denemekte fayda var teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet bunu biliyorum hatta ahize sesini ve kılavye takırdamalarının sesini bile bayagı yükseltiyo yüksek ses meraklılarına tavsiye :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...