Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar ios için hileli oyun yükleyebilirmiyim apk gibi
Mesela Pubg Mobile Hiyle Oluyomu ??Evet hileli oyun yükleme şansın var Ama her oyun için yok maalesef.
Onun için jailbreak gerekli. ve ios sürümün 8 olacak diye hatırlıyorum.Mesela Pubg Mobile Oluyomu ??
Post automatically merged:
Mesela Pubg Mobile Hiyle Oluyomu ??
jailbreak nedir ?Onun için jailbreak gerekli. ve ios sürümün 8 olacak diye hatırlıyorum.
Iphone'yi tamamen yönetme root yetkisidir.jailbreak nedir ?
Lütfən Bana jailbreak yükleme link atarmisin ios icin ben bulamadimdaIphone'yi tamamen yönetme root yetkisidir.
Olmuyor abi Yalniz Offline Oyunlarda Calisiyor Online Battle Royale oyunlarinda olmuyor ben 2defa denedimTutuapp pandahelper tweakbox gibi yan ürün store mağazalarından hileli oyun ve uygulama indirebilirsin
Youtube üzerinden bulabilirsin her sürüm için farklı programlar var.Lütfən Bana jailbreak yükleme link atarmisin ios icin ben bulamadimda
TeşekürlerYoutube üzerinden bulabilirsin her sürüm için farklı programlar var.
Fire free hack varmi iosta ??Youtube üzerinden bulabilirsin her sürüm için farklı programlar var.
Online için jb lazım onu da YouTube den sürümüne göre indireceksinFire free hack
Olmuyor abi Yalniz Offline Oyunlarda Calisiyor Online Battle Royale oyunlarinda olmuyor ben 2defa denedim
Ben jailbreak kulanmayi bilmiyorum bana yardimci olan biri varmiOnline için jb lazım onu da YouTube den sürümüne göre indireceksin
O konu hakkında bilgim yok maalesef.Teşekürler
Fire free hack varmi iosta ??
İosgods diye bir site var. Jb olmadan da bu siteden resimde gördüğün gibi hileli oyunu PC’ye indirip telefona aktarıyorsun ve kurulumunu tamamladıktan sonra oynuyorsun.Online için jb lazım onu da YouTube den sürümüne göre indireceksin