İos İpa Dosyaları Ve Hackli Gamesler -JAİLBREAK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Sizlerden Bir İyilik İsteyeceğim Şimdi Aslında Bu Konunun Olamsı Lazımdı Bende iphone 11 var. A13 Bionic Çip olması lazım bu telefona jailbreak yapılmıyor yapmak istiyorum Yardımcı olabilecek Arkadaşlarıda Bekliyorum.

-İPA- İpa Dosyasına gelirsek Dostlarım Whatsap++ Youtube Premium gibi İpa dosyaları mevcut bunları burada toplayıp insanlarada yardımcı olabiliriz Değerlendirirseniz Sevinirim Saygılarımla :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende yapamadım baya araştırdım ama bulamadım konuyu takip ediyorum yardımcı olan olursa sevinirim

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
İlk önce ios sürümünüzü belirtiniz ios sürümünüze bağlı olarak çözüm yolu sunabilirim.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İlk önce ios sürümünüzü belirtiniz ios sürümünüze bağlı olarak çözüm yolu sunabilirim.
İos Sürümüm 14.4 Şu anda Fakat benim bir bilgim var macbook olduğu zaman checkra ile bilgisayara üzerinden yapılıyor fakat normal windows sistemlerinde olmuyor bu konu hakkında bilgim var fakat benim istediğimi gayet iyi anlattığımı düşünüyorum

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bildiğim Unc0ver var ama oda senin ios sürümünü desteklemiyor , programa güncelleme gelirse belki .

Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bence biraz beklemelisin piyasada elbet birşeyler çıkar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bildiğim Unc0ver var ama oda senin ios sürümünü desteklemiyor , programa güncelleme gelirse belki .
Biliyorum unc0ver 5.3.1 Olması lazım Hepsini fakat olmuyor yani ne yapsam olmadı ya sürüm tutmadı yada çip'ten kaynaklı sorun çıktı demekki Modeli yüksek telefonlarında kendine haz sorunları varmış :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bir ara birsürü uzantı vardı appjoy falan

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
güzel bir araştır, çözüm sunabileceğim bir cevabım yok, üzgünüm. fakat üzerine daha da fazla düş, internet diye bir şey boşuna icat edilmedi nihayetinde, elbet çok iyi sonuçlar doğurabilir, iyi forumlar iyi günler.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güzel bir araştır, çözüm sunabileceğim bir cevabım yok, üzgünüm. fakat üzerine daha da fazla düş, internet diye bir şey boşuna icat edilmedi nihayetinde, elbet çok iyi sonuçlar doğurabilir, iyi forumlar iyi günler.
Reis ben zaten bunu uzun zamandır araştırıyorum bir çözüm bulamadığım için zaten burada konu açtım ki burada yardım edebilecek arakdaşlarım dostlarım çıkar diye yani başka bir sebebi yok birbirimize destek olmak bilgi vermek ve bilgi almak bu kadar.
Post automatically merged:

bir ara birsürü uzantı vardı appjoy falan
Dostum Öyle İnsanları nkullanabileceği yararlı ipa dosyaları varsa aslında bir bilgi paylaşımı ile toplayabiliriz bir mebla herkezin işide görülmüş olur :)
Post automatically merged:

ios sürümün ne knk?
söylemiştim kanka 14.4 A13 Bionic çip var telefonum iphone 11 yani jailbreak olmuyor hiç bir şekilde çok araştırdım ama birde sizlere danışayım dedim

Son düzenleme:
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ios sürümünü desteklemiyor olabilir, güncelleme gerekli

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Uyumlu Jb aracı arıyorsanız Çip modeli ve Ios sürümünüzü söyleyin yardımcı olayim.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Checkra1n aracıyla yapabilirsiniz fakat internetten nasıl yapıldığına ne gerekli olduğuna bakmalısınız.
Biliyorum araştırdım fakat bilgisayarın windows değil mac olması lazım yani macbook lazım oda bizde olmadığı için malesef windowsta yapabiliniyorsa sevinirim paylaşırsanız bilgilerinizi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka iphonelerin kendine özgü koruma özellikleri var iphonelerde olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...