Ama Yapmak İstiyorum yardımcı olursanız da sevinirimiphone 11 e yapma bence
İos Sürümüm 14.4 Şu anda Fakat benim bir bilgim var macbook olduğu zaman checkra ile bilgisayara üzerinden yapılıyor fakat normal windows sistemlerinde olmuyor bu konu hakkında bilgim var fakat benim istediğimi gayet iyi anlattığımı düşünüyorumİlk önce ios sürümünüzü belirtiniz ios sürümünüze bağlı olarak çözüm yolu sunabilirim.
Biliyorum unc0ver 5.3.1 Olması lazım Hepsini fakat olmuyor yani ne yapsam olmadı ya sürüm tutmadı yada çip'ten kaynaklı sorun çıktı demekki Modeli yüksek telefonlarında kendine haz sorunları varmışBildiğim Unc0ver var ama oda senin ios sürümünü desteklemiyor , programa güncelleme gelirse belki .
Reis ben zaten bunu uzun zamandır araştırıyorum bir çözüm bulamadığım için zaten burada konu açtım ki burada yardım edebilecek arakdaşlarım dostlarım çıkar diye yani başka bir sebebi yok birbirimize destek olmak bilgi vermek ve bilgi almak bu kadar.güzel bir araştır, çözüm sunabileceğim bir cevabım yok, üzgünüm. fakat üzerine daha da fazla düş, internet diye bir şey boşuna icat edilmedi nihayetinde, elbet çok iyi sonuçlar doğurabilir, iyi forumlar iyi günler.
Dostum Öyle İnsanları nkullanabileceği yararlı ipa dosyaları varsa aslında bir bilgi paylaşımı ile toplayabiliriz bir mebla herkezin işide görülmüş olurbir ara birsürü uzantı vardı appjoy falan
söylemiştim kanka 14.4 A13 Bionic çip var telefonum iphone 11 yani jailbreak olmuyor hiç bir şekilde çok araştırdım ama birde sizlere danışayım dedimios sürümün ne knk?
İos 14.4 iphone 11 yardımcı olursanız sevinirinUyumlu Jb aracı arıyorsanız Çip modeli ve Ios sürümünüzü söyleyin yardımcı olayim.
Checkra1n aracıyla yapabilirsiniz fakat internetten nasıl yapıldığına ne gerekli olduğuna bakmalısınız.İos 14.4 iphone 11 yardımcı olursanız sevinirin
Biliyorum araştırdım fakat bilgisayarın windows değil mac olması lazım yani macbook lazım oda bizde olmadığı için malesef windowsta yapabiliniyorsa sevinirim paylaşırsanız bilgileriniziCheckra1n aracıyla yapabilirsiniz fakat internetten nasıl yapıldığına ne gerekli olduğuna bakmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?