İos Jailbreak işlemi yaparken donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlar,

İphone 6s+ kullanıyorum, yaklaşık 2 senedir elimde garantisi biteli çok oldu. Jailbreak yapmak istiyorum fakat bios ekranına geldikten sonra bi donma gibi bir şey oluyor. Bios ekranını geçiyorum her şeyi okeyliyorum, en son yükleme kısmında donuyor.

Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende kararsızım iphone 6s telefona sahibim jailbreak yapsam ne gibi olaylardan faydalanabiliyorum bir yandan da korkuyorum açıkçası telefonu bozarız diye.4 sene oldu alalı garantisi biteli çok oldu

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Apple kullanım politikalarından dolayı garantiniz gitmez. 7 Plus ımı 2 kez zorluda garantiye jailbreaklı halde verdim. Hatta beğenmişlerdi jb li halini. Bu sadece bir şehir efsanesi veya garantiye almamak için bahanedir ayrıca son yıllarda atılan jailbreaklar zaten tethered olduğu için telefonu resleme veya itunesden fabrika ayarına döndürmeyle kanıtsız yok edilebiliyor. Neyle jailbreak attığını bilmiyorum 3utools da artık tarihi oldu. 6s+ sa checkra1n olabilir diye düşünüyorum. Bunun çözümü de takılı kaldığında telefona bağlı lightning girişini hemen çıkarıp takmaktır. Uygulamadan atıyorsan odyysey mi electra mı unc0ver mı ona göre googleden bak.

Eğer açılışta kalıyosa önceden yüklediğin bir tweak vb. bozuktur. Checkra1n den atıyosan ayarlarından safemode yi açıp öyle at. Verboseyi açarsan da daha havalı görünür. Diğerlerinde de bekleyince safemode ye atıyor zaten. Checkra1n deysen linux ve macos dışı atmayı denemeni pek tavisye etmem (hepis buglu).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...