Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben her zaman iphone kullandım samsunga geçince kendimi çok garip hissettim ama android şarj kapasitesi daha uzun gidiyor şarj konusunda ios pişmanlıktır kardeşim ..
Ne yalan söyleyeyim bende bundan 2 sene önce iPhone almayı düşünüyordum. Çünkü Apple ürünleri Steve abi döneminde gerçekten teknolojinin öncüsüydü. Mac OS bilgisayara ve işletim sistemine bakıp "Windows 'u bir insan yaptıysa, OS X'i kesin uzaylılar yaptı" derdim. Hayranlık uyandıran bir performansı ve özellikleri olan bir bilgisayar ve işletim sistemiydi. Buna bakarak gözüm kapalı iPhone almak istedim fakat almadan önce hafif gözümü aralayıp araştırma yaptım. 2 sene öncesinin en son çıkan iPhone 'u ile Samsung 'un son çıkan Note 2'sini araştırdım. Ben iPhone 'un her halükarda, uygulamaları ve oyunları en az 1-2 saniye daha hızlı açacağını düşünürken çoğu zaman aynı anda açıldılar hatta bazılarında Note 2'nin daha hızlı açıldığı oldu.
çok oyun oynayan biri ve apklara da ihtiyaç duyuyorsan android al ama oyun meraklısı değilim ve oynadığım oyunlara apk falan çare etmiyor diyip bütçende varsa gidip ios alabilirsin alacaksan da iphone 8den aşağısını alma