Saçmalama tabiki mümkün.Maalesef iOS kısıtlı olduğu için hile mümkün değildir
Cihaza bir şey olur mu jailbreak yapsam?Ayp edion bizim elimiz taş mı topluyo ekinox abm.
İlk şunu sorayım cihazında JailBreak var mı @Kr4utzer kardeşim
Garantili ise garanti dışı kalırCihaza bir şey olur mu jailbreak yapsam?
Hayır garantisi yok ve cihaza jailbreak yaptım şimdiGarantili ise garanti dışı kalır
Ben de var jailbreak az önce kurdum ne yapabilirim şimdi?Ayp edion bizim elimiz taş mı topluyo ekinox abm.
İlk şunu sorayım cihazında JailBreak var mı @Kr4utzer kardeşim
Hayır garantisi yok ve cihaza jailbreak yaptım şimdi
Post automatically merged:
Ben de var jailbreak az önce kurdum ne yapabilirim şimdi?
Kalmıyor jailli cihazımı apple garantisine 3 kere verdim. Hatta hoşlarına bile gidio genius ların yurtdışında da böyle redditden araştırabilirsin...Garantili ise garanti dışı kalır
Olmuyor ve ios da hile yapmak daha mantıklı. Oyunların ios un daha az düzenlenebilie bir sistem olmasından dolayı iosda kullandıkları güvenlik sistemleri ve yetkisi olmamasından dolayı da anticheatları daha zayıf.iso da hile yapma bence garantin varsa devre dışı olur en önemlisi
Jailbreak yapınca garanti dışına çıkmıyor. Bir üst yorumu oku bizzat kendim tecrübeledim ve bu konuyu da araştırarak daha derin bilgi alabilirsin.Jailbreak uyguladıktan sonra rahat bir şekilde bulabilirsin fakat unutma jailbreak yaptığın zaman garanti kapsamı dışına çıkar ve sistemin güvenliği tehlikede kalır bu durumları göze alarak jailbreak yapmış olursun.