İos sıfırlanırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
İphone 5S icloudu şifresini unuttum nasıl sıfırlarım

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI

iPhone’u Kurtarma Moduna Alarak Geri Yükleme​

iPhone şifremi unuttum diyen bir kullanıcının kullanabileceği en iyi ve en basit çözüm geri yükleme yapmaktır. Tüm kişisel bilgileriniz silinir ancak bir iCloud veya iTunes yedeğiniz varsa bunu daha sonra kullanabilirsiniz.

iPhone’u iTunes’den geri yüklemeye çalışmak bir şifre gerektirir ancak Kurtarma Modu’nda şifre kullanamdan geri yükleme yapmak mümkündür. Cihazınızdaki veriler tümüyle silin ve iOS’un son sürümü sıfırdan yüklenir.

Hatırlatma: Cihazı ilk olarak kurmak için kullanılan Apple Kimliği ve şifresine ihtiyacınız olacaktır.

iPhone veya iPad’i Kurtarma Modu’na Alma​

iPad veya iPhone’u Kurtarma Modu’na alarak geri yükleme yapabilmek için şu adımları izleyin:

1) Cihazınızı en az yüzde 50 oranında şarj edin.

2) Mac veya PC’nizde açıksa iTunes’i kapatın. iPhone veya iPad’inizi lightning bağlantı kablosunu kullanarak Mac veya PC’nize bağlayın. Otomatik olarak açılmazsa iTunes’i yeniden açın.

3) Şimdi iPhone’unuzu yeniden başlatın.

4) Cihazınızı Kurtarma Modu’na alabilmek için aşağıdaki talimatları uygulayın.

• iPhone X, iPhone 8 veya iPhone 8 Plus için: Sesi Aç düğmesine basıp hemen bırakın. Sesi Kıs düğmesine basıp hemen bırakın. Ardından, Kurtarma Modu ekranını görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun.
  • iPhone 7 veya iPhone 7 Plus için: Uyut/Uyandır düğmesiyle Ses Kısma düğmesini aynı anda basılı tutun. Apple logosunu gördüğünüzde düğmeleri bırakmayın. Kurtarma Modu ekranını görünceye kadar düğmelere basılı tutmaya devam edin.
  • iPhone 6s ve önceki modeller, iPad veya iPod touch için: Uyut/Uyandır düğmesiyle Ana Ekran düğmesine aynı anda basılı tutun. Apple logosunu gördüğünüzde düğmeleri bırakmayın. Kurtarma Modu ekranını görünceye kadar düğmelere basılı tutmaya devam edin.

Artık Geri Yükleme veya Güncelleme seçeneğine sahip olacaksınız. Sizin için uygun olan seçenek “Geri Yükle” seçeneğidir.

Tek bulabildiğim yol bu hocam başka bir şey bulamadım nette

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
apple kimliği ve şifresi olmadan çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
emin değilim ama belki dfu mod alıp itunestan sıfırlamak iş görebilir, google'dan araştırmanı tavsiye ederim

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Faturan mevcut ise hiç uğraşma Apple ara faturam mevcut icloudu unuttum diye söyle onlar sana çözümü anlatır. Faturan yoksa çöp o telefon artık

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o iş biraz zor unut bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka zor ama faturan varsa hallederler

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Buradan izleyip yapabilirsin bende sorunumu buradan çözmüştüm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
apple Kimliği İle Sıfırlanıyor Diye Biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...