İlerlettiğimde fark ettim ki indirmediği müziklere atlıyorDostum şöyleki bende spofity premium falan kullandim bu programda ayni ozellikte oldugu icin internetin aciksa kullandigin veri 100kb/s altinda ise internetinden yemez mesela whatsapa gelen mesajın gibi ama program internetsiz acilmiyorsa ise veriyi yer bir kac muzik indirdiysen ve onlari programdan aciyosan internetinde aciksa veri yemez sen acmadigin surecede baska parcaya gecmez
Cunku senin dinlemedigin muzikleri karma yapip atiyor iphone 8 varken spofity de de yapiyodu bende de bi tane navigosyon programi vardi haritada agac sayisina kadar gosteriyodu bölge bolge hava durumunu gosteren bi program vardi app storeda arastirdim bulamadim bende banada o prigram lazim bilen varmiİlerlettiğimde fark ettim ki indirmediği müziklere atlıyor
Galiba kaldırılmışCunku senin dinlemedigin muzikleri karma yapip atiyor iphone 8 varken spofity de de yapiyodu bende de bi tane navigosyon programi vardi haritada agac sayisina kadar gosteriyodu bölge bolge hava durumunu gosteren bi program vardi app storeda arastirdim bulamadim bende banada o prigram lazim bilen varmi
Eyvallah saol bende bulamadimGaliba kaldırılmış
Evet onu interneti kaparak çözdümDostum şarkı geçiştlerinde bekleme olmasın diye en az 2-3 şarkı bir şarkı dinlerken iniyor. O yüzdne internetin gider.
İndiremem işletim sistemi iOSSpotify crackli indir bence hiç uğraşma
Paralı bu uygulamaDostum Aloha browser kullanmanı tavsiye ederim müzik indirip çevrimdışıda dinleyebiliyorsun arka planda da internet açıkken indirdiğinden mb yemiyor !!!
Arka plan müzik çalma özelliği mevcut muhayır paralı değil ben kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?