İOS ya Tubidy hakkında bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben iPhone da tubidy adlı uygulamayı kullanıyorum. Bir kaç müzik ve video yüklü ben interneti açık halde bırakırsam internet yer mi veya kendi kendine parça bitince yüklü olmayan video veya müzik açar mı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum şöyleki bende spofity premium falan kullandim bu programda ayni ozellikte oldugu icin internetin aciksa kullandigin veri 100kb/s altinda ise internetinden yemez mesela whatsapa gelen mesajın gibi ama program internetsiz acilmiyorsa ise veriyi yer bir kac muzik indirdiysen ve onlari programdan aciyosan internetinde aciksa veri yemez sen acmadigin surecede baska parcaya gecmez

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dostum şöyleki bende spofity premium falan kullandim bu programda ayni ozellikte oldugu icin internetin aciksa kullandigin veri 100kb/s altinda ise internetinden yemez mesela whatsapa gelen mesajın gibi ama program internetsiz acilmiyorsa ise veriyi yer bir kac muzik indirdiysen ve onlari programdan aciyosan internetinde aciksa veri yemez sen acmadigin surecede baska parcaya gecmez
İlerlettiğimde fark ettim ki indirmediği müziklere atlıyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İlerlettiğimde fark ettim ki indirmediği müziklere atlıyor
Cunku senin dinlemedigin muzikleri karma yapip atiyor iphone 8 varken spofity de de yapiyodu bende de bi tane navigosyon programi vardi haritada agac sayisina kadar gosteriyodu bölge bolge hava durumunu gosteren bi program vardi app storeda arastirdim bulamadim bende banada o prigram lazim bilen varmi

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Cunku senin dinlemedigin muzikleri karma yapip atiyor iphone 8 varken spofity de de yapiyodu bende de bi tane navigosyon programi vardi haritada agac sayisina kadar gosteriyodu bölge bolge hava durumunu gosteren bi program vardi app storeda arastirdim bulamadim bende banada o prigram lazim bilen varmi
Galiba kaldırılmış

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum şarkı geçiştlerinde bekleme olmasın diye en az 2-3 şarkı bir şarkı dinlerken iniyor. O yüzdne internetin gider.

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum Aloha browser kullanmanı tavsiye ederim müzik indirip çevrimdışıda dinleyebiliyorsun arka planda da internet açıkken indirdiğinden mb yemiyor !!!

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hayır paralı değil ben kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende bunun cevabını arıyodum sayende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...