Onaylı Üye
Jailbreak atarsam mesajlarımı aktara bilir miyim? Yani eski yedeğimi?AltStore kurulumunu araştır veya jailbreak yap. Ondan sonra da, iOS da adı WhatApp+ değil Watusi For WhatsApp. Onu kur ama şunu unutma eğer altstore ile kurarsan, mesajlarını aktaramayacaksın. Eğer jailbreak yaparsan olan WhatsApp ının içine otomatik gelicek. Kuruluma yardımcı olamam vaktim yok ama bunları araştırırsan kesinlikle yaparsın.
NOT: AltStore için bilgisayar gerekli.
Yardım etme imkanın var mı rica etsem?Jailbreak ile watusi tweakı var aktif olarak kullanıyorum
İos cihazlarda root diye bir olay yok kardeşim android cihazlar için geçerli o olay bizde jailbreak var!root atman gerekiyor öncelikle
root atmak demek jailbreak yapmak demek zaten kankam bu kadar zeki olmaİos cihazlarda root diye bir olay yok kardeşim android cihazlar için geçerli o olay bizde jailbreak var!
kardeşim bende jailbreak var cydia da ne ile aratmam lazım eklentiyi kurmak için pek anlamamdaAltStore kurulumunu araştır veya jailbreak yap. Ondan sonra da, iOS da adı WhatApp+ değil Watusi For WhatsApp. Onu kur ama şunu unutma eğer altstore ile kurarsan, mesajlarını aktaramayacaksın. Eğer jailbreak yaparsan olan WhatsApp ının içine otomatik gelicek. Kuruluma yardımcı olamam vaktim yok ama bunları araştırırsan kesinlikle yaparsın.
NOT: AltStore için bilgisayar gerekli.
İOS takine Jailbreak deniyor broroot atman gerekiyor öncelikle
Kardeşim ona karşılık geliyor diye bir şey yok bir şeyin bir tek adı olur root android in ios un değil!root atmak demek jailbreak yapmak demek zaten kankam bu kadar zeki olma
Hayır. Fark eder. İkisi birbiri ile alakasız farklı iki işletşm sisteminin iki işlemi. Jailbreakmda iphone nin koruma kilidini kırıyoruz kısaca sandbox escape. Root da ise zaten tamamen açık olan bir sistemde yönetici yetkisi alarak işletim sistemine se müdahale edebiliyoruz bilmeden yorum yapmayalım.Kardeşim ona karşılık geliyor diye bir şey yok bir şeyin bir tek adı olur root android in ios un değil!
Yeni bir uygulama yğklemeyeceğinden dokunmana bile gerek yok aynı whatsapp ı kullanmaya devam ediceksin sadece ayarlara ekstra seçenekler gelicek. Yeni jailbreaklar telefonu kapa aç yapınca gidiyorlar kapa aç yaparsan hiç bişi olmamış gibi devam edersin ama yüklediğin özellikler gider. Checkra1n ve Unc0ver araştır jailbreak için dostum şahsen checkra1n kullanıyorum ve memnunum.Jailbreak atarsam mesajlarımı aktara bilir miyim? Yani eski yedeğimi?
Watusi 2 for Whatsapp aratıcaksın adamım...kardeşim bende jailbreak var cydia da ne ile aratmam lazım eklentiyi kurmak için pek anlamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?