Çözüldü İos'a wp+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar iphone cihazıma whatsapp+ ı yüklemek istiyorum yardım edecek arkadaşlar özelden mesaj atarsa veya yorum yazarsa mutlu olurum. Lütfen yorum kasmak için yazmayın! Bilmiyorsanız çözümünü "bilmiyorum" tarzında yorum yapmayın spam atacağım.

Çözüm
AltStore kurulumunu araştır veya jailbreak yap. Ondan sonra da, iOS da adı WhatApp+ değil Watusi For WhatsApp. Onu kur ama şunu unutma eğer altstore ile kurarsan, mesajlarını aktaramayacaksın. Eğer jailbreak yaparsan olan WhatsApp ının içine otomatik gelicek. Kuruluma yardımcı olamam vaktim yok ama bunları araştırırsan kesinlikle yaparsın.

NOT: AltStore için bilgisayar gerekli.
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
AltStore kurulumunu araştır veya jailbreak yap. Ondan sonra da, iOS da adı WhatApp+ değil Watusi For WhatsApp. Onu kur ama şunu unutma eğer altstore ile kurarsan, mesajlarını aktaramayacaksın. Eğer jailbreak yaparsan olan WhatsApp ının içine otomatik gelicek. Kuruluma yardımcı olamam vaktim yok ama bunları araştırırsan kesinlikle yaparsın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

Jailbreak atarsam mesajlarımı aktara bilir miyim? Yani eski yedeğimi?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ban yeme riskin var diye biliyorum, 2 arkadaşımından 1 kişi 3 aydır kullanıyor vede ban yemedi ancak diğeri 1 hafta içinde ban yedi vede pek güvenli olacağını düşünmüyorum, şayet sırf emojiler içinse paket kullanmanı tavsiye ederim.

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

kardeşim bende jailbreak var cydia da ne ile aratmam lazım eklentiyi kurmak için pek anlamamda

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Jailbrekla çalışan bi uygulama vardı adını hatırlamıyom ordan yükleniyorduyükleniyorduü

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim ona karşılık geliyor diye bir şey yok bir şeyin bir tek adı olur root android in ios un değil!
Hayır. Fark eder. İkisi birbiri ile alakasız farklı iki işletşm sisteminin iki işlemi. Jailbreakmda iphone nin koruma kilidini kırıyoruz kısaca sandbox escape. Root da ise zaten tamamen açık olan bir sistemde yönetici yetkisi alarak işletim sistemine se müdahale edebiliyoruz bilmeden yorum yapmayalım.

Post automatically merged:

Jailbreak atarsam mesajlarımı aktara bilir miyim? Yani eski yedeğimi?
Yeni bir uygulama yğklemeyeceğinden dokunmana bile gerek yok aynı whatsapp ı kullanmaya devam ediceksin sadece ayarlara ekstra seçenekler gelicek. Yeni jailbreaklar telefonu kapa aç yapınca gidiyorlar kapa aç yaparsan hiç bişi olmamış gibi devam edersin ama yüklediğin özellikler gider. Checkra1n ve Unc0ver araştır jailbreak için dostum şahsen checkra1n kullanıyorum ve memnunum.
Post automatically merged:

kardeşim bende jailbreak var cydia da ne ile aratmam lazım eklentiyi kurmak için pek anlamamda
Watusi 2 for Whatsapp aratıcaksın adamım...

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Jailbreak yapmak istemiyorsan iosgods gibi store uygulamalarından Watusi veya Whatsapp ++ indirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...