Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iosun işletim sistemi uygulama açısından baya zengin ilk çıkan uygulamalar ios tarafından yayınlandığı için ios kullanıcıları için baya öncelikli onun haricinde kullanım kolaylığını pek saymıyorum androidden baya güvenli
Kesinlikle kullanış ve yazılım açısında kullanıcıya sağladığı kolaylıklar ile güven çok üst seviyede. Bunlara örnek vermek gerekirse;
- Kestirmeler
- Assistive Touch
- Family Sharing
- Screen Time
- Securities; Passcode, Activation Lock, Apple ID Password, Recovery Key
- Wi-Fi ile arama özellikleri
- Migrate
- Suya dayanıklılık ve çelik kasa tasarımı
- .Proraw 25mb+ fotoğraf çekme özellikleri " 11 Pro Max ve üstü için geçerlidir "
- Sürekli güncelleme alarak güvenlik önlemlerinin artması ve kullanım kolaylıklarının yükseltilmesi
- Airplay - Screen Mirror
- Fotoğraf paylaşımı kolaylıkları
- Siri Gelişmiş Yapay Zeka
- Müşteri hizmetlerinin kalitesi ve müşteri ilgisi
Kısacası daha saymadığım 10 dan fazla özelliğe sahip ama en önde gelen ve dünyada onu üst sıraya çıkmasına sebep olan özelliği " Merkez Bankası Kasası " özelliği taşıması.
" iPhone şifresini kırdım " kırılamaz. Kullanıcı güvenlik açığı vermediği sürece imkansız. iOS yazılım atılamaz güvenliği devre dışı bırakılamaz. iOS cihazlar usb bağlantılı dosyalar aktarılamaz. Bu ve benzeri bir çok güven önlemi bulunmakta. Kendiniz bile kullanıcı olarak Passcode , Apple id gibi şeyleri unuttuğunuzda cihazı kurtarma şansınız veya verileri kurtarma şansınız çok düşük oluyor. Kesinlik en önemsedikleri şeyler sizin verileriniz.
İoS ürünleri uzun ömürlü oluyor ve hacklenmeye sızılmaya karşı çok iyi bir korumaları var en ufak bir şeyde bile ekranınıza uyarılar geliyor güvenlik istiyorsanız İoS performans istiyorsanız kesinlikle Android tercih etmenizi tavsiye ederim son olarak İoS ürünleri daha uzun ömürlüler Androidler gibi yavşlamıyorlar.
iOS’un en önemli özelliklerinden biri de Android’e göre daha güvenli olması. Yazılıma hiçbir şekilde müdahale edilemez. iOS işletim sistemini kullanan cihazlara dosya aktarımı yapılırken, işlemin iTunes üzerinden yapılıyor olması oldukça güvenli bir ortam yaratmaktadır.
Direkt stabil uzun kullanım derim ben buna androidin batarya süresinden başka appledan iyi oldugu bir iki konu vardır sadece bide androidde dosyaları apk indirebilmek güzel olay
android açık bir sistem gibi düşün sürekli sistem root tarzı şeyler basit işlemler ve zararlı android sadece pil konusunda biraz daha iyi. ios daha performanslı kamera tarzı işlemlerde seni daha iyi tutacaktır.