ioz bakarmısın [search console]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam merhaba kabul ederseniz bir sorum olcak bilgilendirme yaparsanız sevinirim şimdiden teşekürler

memoryhackers.org-upload_2017-9-18_11-34-56467.png

hocam ben farklı bir gmail adresinden sitemi search console ekledim ve dogruladım google gibi getir yaptım ve sonra ordan mülkü sildim yani siteyi .

ve sonra bir mail daha açtım bu mail üzerinden siteyi tekrar ekledim ve önceki yaptıgım google gibi getirdeki urler duruyordu fakat ben yinede yaptım yani 1 urlden 2 tane aynı war sıkıntı cıkarmı hocam bu konu hakkında bilgilendirme yaparmısınız

2.sorum ise google dizinine eklenmesini istedim ne kadar sürede gönderiliyor bilginiz warmı

Moderatörün son düzenlenenleri:

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
search konsoldan goolge gibi getir sitenin yapısına göre index alıyor hızlıda alabilir geçte alabilir site yapısıyla alakalı seo eklentileri kuruluysa sisteminde ve sitemap var ise google search console otomatik sitene bot gönderip taramasını yapacaktır. 1-2 hafta içerisinde tüm siteni index alacaktır.

sürekli olarak google gibi getir kullanman gerekmez hızlandırmıyor işlemi yavaşlatmıyorda sadece bi index getiriyor aramalara koyması zaman alacaktır.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
search konsoldan goolge gibi getir sitenin yapısına göre index alıyor hızlıda alabilir geçte alabilir site yapısıyla alakalı seo eklentileri kuruluysa sisteminde ve sitemap var ise google search console otomatik sitene bot gönderip taramasını yapacaktır. 1-2 hafta içerisinde tüm siteni index alacaktır.

sürekli olarak google gibi getir kullanman gerekmez hızlandırmıyor işlemi yavaşlatmıyorda sadece bi index getiriyor aramalara koyması zaman alacaktır.
anladım hocam cevabı anladım konu kilit atabilirsiniz yorumunuz için ayrıca teşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...