İp Ban + Hwid Ban + User Ban Affı [04.02.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu gece toplu af çıkacaktır. Umarım spam mesajlarınız vs. devam etmez, çünkü bu çıkacak af son aftır. Ayriyetten ban yemediği halde foruma düz giremeyen kullanıcılarımız var

Bilgisayarım-> YereldiskC -> Windows -> System32 -> Drivers -> etc  bu dizindeki hosts dosyasını notepad ile açıp memoryhackers ile ilgili bir engelleme varsa silsinler. Başka rekabetçi forumlardaki lowestler host dosyasından sitemize girişleri engelleyebilir. Gerekli saldırı yakında ağır bir şekilde verilecektir.

İyi Günler @ memoryhackers.org | Yönetim

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Teşekkürler.Af iyi olacak.

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: İp Ban + Hwid Ban + User Ban Affı [04.02.2016]

HOCAM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DÜZELDİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR SORUNSUZ GİRİYOR ŞUAN BİR KONU AÇMIŞTIR BAN YEDİM DİYE ONU NASIL SİLEBİLİRİM PEKİ

Üye
10 HİZMET YILI
HOCAM SİTENİZE GENE GİRİŞ YAPAMIYORUM YİNE GİTTİ DÜZELMİŞTİ SİLİNCE GİTTİ GENE NOLUR YARDIM EDİN

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: İp Ban + Hwid Ban + User Ban Affı [04.02.2016]

Takar1' Alıntı:
HOCAM SİTENİZE GENE GİRİŞ YAPAMIYORUM YİNE GİTTİ DÜZELMİŞTİ SİLİNCE GİTTİ GENE NOLUR YARDIM EDİN

Başka bir hile kullanmayı denediniz mi o arada.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Artık Umarım Spam Reklam Saçma Yorum Saçma Ad Flood Vb Yapmassınız

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: İp Ban + Hwid Ban + User Ban Affı [04.02.2016]

ErdemMH' Alıntı:
Takar1' Alıntı:

Başka bir hile kullanmayı denediniz mi o arada.

yok hocam sadece dword hack var bilgisayarda arkadaşımada yapıcaktım teamwieverdan o *** programı kullanıyordu onnun bilgisayarına bağlandıktan sonra benimkide girmemeye başladı sitenize sadece zenmate ile bağlanabiliyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: İp Ban + Hwid Ban + User Ban Affı [04.02.2016]

hocam hata verıyor yıne fotosunu göndercektım olmadı host u sıldım bıde bı çözüm yokmu

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu şu resimdeki kız beni benden alıyo yeminle ismi ney o kızın isim versene aşık oldum kıza valla ^^

Üye
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Kurucular Allah Peygamber Rızası icin hwid banımı cekin bidaha yemin ederim spam mesaj atmam ALLAH icin [/FONT]http://memoryhackers.org/images/smilies/sad.png

Üye
10 HİZMET YILI
bn bu hesaba arkadasımla ortak giriyorum baska hesap actımmı sadece hwid yazıyor ve hileye giremiyorum eger ban yediysem kaldırırmısınız sefa42 nickim bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...