Arkadaşlar bi arkadaşım ip adresimi bulmuş hiç bir linke tıklamamama rağmen ve ddos attı csgoda pingim serverda 15 iken 450 lere çıktı bunun programı fln nelerdir?
Bende İNTİKAM için Ona Atacağım
sen o kişi ila konusurken gorev yonetıcısınde senın ıpv4 unde ona bı bytes yolluyor ınternetın o da gorev yonetıcısınden hangı ıp adress den bytes geldıgını algılayıp o ıp ye saldırıda bulunuyor.
ip bulma işlemi nasıl yapılır bilmiyorum ama fishing yöntemi ile çok kolay tuzağa düşürebilirsin sadece sana lazım olan kali linux ve fishing için bir sebep (örnek: fake hesap aç mesaj olarak söyle yaz kurbana: Sa ben ... instagrama dark theme gelmiş ve ben beta test kullanıcısı seçildim ve bu deneyimi sende denemek istersen bu ardesten girebilirsin BURASIFİSHİNGADRESİN. ) veya visual studio araştır
bu videodaki mantık üzerine internetten araştırıp oraya ne yazarsan yazsın sana ip adresini atıcak kodu bul ben bulamadım (Tabiki videodaki programı geliştir daha gerçekçi fln yap). İşine yaradıysa bi like alırım
sen o kişi ila konusurken gorev yonetıcısınde senın ıpv4 unde ona bı bytes yolluyor ınternetın o da gorev yonetıcısınden hangı ıp adress den bytes geldıgını algılayıp o ıp ye saldırıda bulunuyor.