Makina derken? Bilgisayarmı?Makinadan falan atarsın sağlam olması kaydıyla..
Youtubeda Yok EğerVaktiniz varsa açıklarmısınız?gorev yonetıcısının gelen gıden paketlere bakarak ıpını bulmustur web den stresser den vurmuştur. sende bu yontem ile yapabılırsın youtubede araştır.
Youtube da Videosu Yok Maalesefgorev yonetıcısının gelen gıden paketlere bakarak ıpını bulmustur web den stresser den vurmuştur. sende bu yontem ile yapabılırsın youtubede araştır.
server /sunucu üzerinden.. daha güçlü olur. script falanda lazım sana. uzun iş.Makina derken? Bilgisayarmı?
sen o kişi ila konusurken gorev yonetıcısınde senın ıpv4 unde ona bı bytes yolluyor ınternetın o da gorev yonetıcısınden hangı ıp adress den bytes geldıgını algılayıp o ıp ye saldırıda bulunuyor.Youtubeda Yok EğerVaktiniz varsa açıklarmısınız?
Post automatically merged:
Youtube da Videosu Yok MaalesefSiz Açıklarmısınız?
Discordun Varmı?ip sini bulup bana özelden atarsan yardımcı olmaya çalışabilirim
Discordun Varsa Bana Yardım Edermisin?sen o kişi ila konusurken gorev yonetıcısınde senın ıpv4 unde ona bı bytes yolluyor ınternetın o da gorev yonetıcısınden hangı ıp adress den bytes geldıgını algılayıp o ıp ye saldırıda bulunuyor.
İpsini Bulabilsemip sini bulup bana özelden atarsan yardımcı olmaya çalışabilirim