Uzman Üye
mac ban mı yemiştiniz?Ben Yemiştim Zamanında Hwid Ban.
O farklı bir olay, heasbın banlanması veya ip ban önemli değil, zaten hesap kasmıyoruz, önemli olan mac ban yememek.banınız şu şekilde oluyor hesabınız vpn ile taylanda veya başka bir yerde neyse orda açılıyor ama türkiyede kullanıma geçiyor bu şekilde kaçtane arkadaşım ban yedi döküldüler sebebi vpn ile hesap acımıdır eski hesapları kulanamazsınız
Hayır donanım banı yemiştimmac ban mı yemiştiniz?
Post automatically merged:
O farklı bir olay, heasbın banlanması veya ip ban önemli değil, zaten hesap kasmıyoruz, önemli olan mac ban yememek.
Merhaba,
İp ban olarak bilinen ve ip ban dan daha ağır olan, pc nin herhangi bir parçasına atılan mac ban yiyen var mı bu oyunda ?
Merhaba,
İp ban olarak bilinen ve ip ban dan daha ağır olan, pc nin herhangi bir parçasına atılan mac ban yiyen var mı bu oyunda ?
Kesin olan birşey bu, yemeden inanmazsan birşey diyememMac ban diye bir şeyin gerçekçiliği var mı ben sanmıyorum
Hayır yemedim ama yemeden çözüm bulmak lazım ki sonra iş işten geçmesin.Post automatically merged:
Post automatically merged:
sen yedinmi açıkca söyle yardımcı olalım
Aynı şey değilmi ikiside ?Dostum "Battleye" Mac ban atmıyor, hardware ban atıyor. Eğer hwid ban yediğine eminsen iletişim adresini bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?